Keskiympyrä-podcastin finaaliennakko: Avalanchen on lähdettävä maalintekokilpaan Lightningia vastaan

NHL / Podcast
Tampa Bay Lightning raivasi tiensä jälleen Stanley Cup -finaaleihin.
Kuva © Getty Images
Keskiympyrä-podcastin tuoreimmassa jaksossa ennakoidaan Stanley Cup -finaaleja. Janne Kuikan seuraksi keskiympyrään luistelee siirtotakarajan jälkeen Jatkoaikaan hankittu debytantti Eemeli Aho.

Kesä on vihdoin täällä ja se tietää sitä, että Stanley Cup -finaalit ovat jo nurkan takana. Colorado Avalanche sai muutaman päivän odottelun jälkeen finaaleihin seuraa, kun Tampa Bay Lightning raivasi tiensä kolmatta vuotta putkeen kahden parhaan joukkoon.

Jaksossa selvitetään, mitkä ovat mestaruuden voittamisen avaimet Suomen aikaa torstaiaamuna alkavassa finaalisarjassa. Jakson kaksikkoa askarruttavat kysymykset liittyen levon merkitykseen, maalivahtien luotettavuuteen ja joukkueiden tasaisuuteen pitkän kevään aikana.

Sarjan kuuntelijoille tutuksi tulleessa historiapläjäyksessä muistellaan Florida Panthersin ja Anaheim Mighty Ducksin syntymistä NHL-kartalle. Lisäksi pöydälle nostetaan hieman kiusallisen ennätyksen tehnyt Toronto Maple Leafs.

Uutisnurkkauksessa katsastetaan tuoreimmat suomalaissopimukset sekä NHL:ään että sieltä ulos. Lisäksi puhutaan muutama sana uransa lopettaneen maalivahdin Ryan Millerin ja Buffalo Sabresin välisestä suhteesta.

Tämän ja kaikki muut Jatkoajan podcastit löydät Soundcloudista, iTunesista, Spotifysta, Sticheristä – ja tietysti myös Jatkoajan verkkolehden sivuilta. Kun tilaat Jatkoajan podcastit käyttämälläsi podcast-ohjelmalla, saat helpoiten aina uusimmat jaksot kuunneltavaksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle