Keskiympyrä-podcast: Vapauttakaa Kraken! Joonas Donskoi ja NHL:n uusin joukkue ovat valmiita upottamaan vastustajansa

NHL / Podcast
Joonas Donskoilta on jälleen lupa odottaa paljon uudessa joukkueessa.
Kuva © Getty Images
Keskiympyrä-podcastin toinen kausi käynnistyy Seattle Kraken -projektin tutkiskelulla. Janne Kuikka ja Aki-Petteri Pulkkinen perkaavat jaksossa Krakenin tarinaa aina perustamisesta tähän päivään saakka. Osansa saavat seuran brändi, joukkueen johto- ja taustahenkilöstö sekä joukkueen valmennus ja pelaajisto.

Tuleva NHL-kausi 2021–2022 tuo odotetun paluun 82 ottelun runkosarjaan ja perinteiseen divisioonajakoon. Siinä missä kauden aikataulut, ottelumäärät ja joukkueiden liikkuminen palaavat kutakuinkin normaaleiksi, on kaudessa myös jälleen jotakin uutta ja erilaista.

Tuota uutuuden hohtoa tuo mukanaan liigaan saapuva 32. joukkue Seattle Kraken. Luoteis-Yhdysvalloissa sijaitseva Seattle on saanut maistaa Stanley Cup -voittoa aiemmin, vuonna 1917. Tuolloin joukkue kantoi nimeä Seattle Metropolitans, joka pelasi Pacific Coast Hockey Association -liigaa. 

Joulukuussa 2018 alkanut Krakenin laajennusprojekti on nyt edennyt pisteeseen, jossa joukkue pelaa parhaillaan harjoitusotteluita ja valmistautuu ensimmäiseen kauteensa tarunhohtoisessa. 

Miten laajennusvaraustilaisuuden, vapaiden agenttien ja pelaajasiirtojen kautta joukkueensa rakentanut Ron Francis saa valjastettua joukkonsa niin, että tulosta tulee?
Millaiseen upotusvireeseen joukkueen ainoana suomalaisena pelaava Joonas Donskoi yltyy? Onko Krakenilla käsissään jopa yksi liigan parhaista maalivahtitandemeista? 

Ja miten tähän kaikkeen liittyy Florida Panthers?

Tämän ja kaikki muut Jatkoajan podcastit löydät Soundcloudista, iTunesista, Spotifysta, Sticheristä – ja tietysti myös Jatkoajan verkkolehden sivuilta. Kun tilaat Jatkoajan podcastit käyttämälläsi podcast-ohjelmalla, saat helpoiten aina uusimmat jaksot kuunneltavaksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle