Keskiympyrä-podcast: "Tyhmyyden määritelmä on toistaa samaa ja odottaa eri tulosta" – missä ja minne olet menossa, Edmonton Oilers?

NHL / Podcast
Oilers ylsi nyt konferenssifinaaleihin. Oliko se kuitenkin tämänhetkisen joukkueen maksimisuoritus?
Kuva © Getty Images
Keskiympyrä-podcastin tuoreimmassa jaksossa Janne Kuikka, Aki-Petteri Pulkkinen ja Heikki Mannonen puivat Edmonton Oilersin perintöä ja tulevaisuutta.

Edmonton Oilers aloitti kesälomansa, kun Colorado Avalanche lunasti Läntisen konferenssin voittopokaalin selvästi otteluvoitoin 4−0. Oilersilta oli koko kevään ajan odotettu paljon, eivätkä Connor McDavidin ja Leon Draisaitlin lähes yli-inhimilliset suoritukset juuri odotuksia laskeneet.

Takana olivat voittoisat sarjat Los Angeles Kingsiä ja Calgary Flamesiä vastaan, mutta seinä nousi pystyyn tulivoimaista Avalanchea vastaan. Ratkaisuottelussa Avalanche voitti Oilersin siinä, missä edmontonilaiset ovat parhaimmillaan NHL:n ykkösiä, maalintekokilpailussa.

Jaksossa paneudutaan ennen kaikkea siihen, miten edmontonilaisjoukkue on rakennettu ja mitä viime kausien pettymyksistä voidaan oppia. Kolmikko keskustelee myös siitä, mihin Oilers on organisaationa menossa ja vaatiiko menestyminen aiempaa suurempia uhrauksia.

Jakson alussa perehdytään myös NHL:n historiaan Mario Lemieux'n kautta. Uutisnurkkauksessa kolmikko paneutuu Columbus Blue Jacketsin kärkisentteri Jack Roslovicin jatkosopimukseen.

Tämän ja kaikki muut Jatkoajan podcastit löydät Soundcloudista, iTunesista, Spotifysta, Sticheristä – ja tietysti myös Jatkoajan verkkolehden sivuilta. Kun tilaat Jatkoajan podcastit käyttämälläsi podcast-ohjelmalla, saat helpoiten aina uusimmat jaksot kuunneltavaksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle