Keskiympyrä-podcast: Tarinat NHL-seurojen nimien ja logojen takana − Minnesota Wildille oli olemassa toinenkin nimivaihtoehto

NHL / Podcast
Seattle Kraken on NHL:n tuorein organisaatio. Joukkueen nimi "Kraken" on peräisin myyttisestä merihirviöstä.
Kuva © Getty Images
Mistä kukin NHL-joukkue on saanut nimensä? Aki-Petteri Pulkkinen ja Janne Kuikka avaavat Keskiympyrä-podcastissa NHL-joukkueiden tarinoita ja alkuperiä.

Keskiympyrä-podcastin uutisnurkkauksessa kerrataan viikon aikana tapahtuneita uutisia. Esimerkiksi jääkiekkovarusteisiin erikoistunut jättiyritys CCM on päättänyt, ettei se enää käytä venäläispelaajia kansainvälisen markkinointinsa keulakuvina vallitsevan maailmantilanteen vuoksi.

Tapetilla on myös Jokereita tällä kaudella edustaneen olympiakultamitalisti Petteri Lindbohmin siirtyminen Florida Panthersin riveihin. Lisäksi jaksossa nostetaan esille, että päivämäärä 3. maaliskuuta yhdistyy jääkiekkohistoriaan kiinnostavalla tavalla, sillä ensimmäinen sisällä pelattu tilastoitu ja organisoitu jääkiekko-ottelu miteltiin Montréalissa 3. maaliskuuta vuonna 1875.

Jakson pääaiheena keskustellaan NHL-joukkueiden nimistä ja logojen taustalla olevista tarinoista. Tiesitkö, että Minnesota Wild oli lähellä saada nimekseen "Blue Ox"?

Tämän ja kaikki muut Jatkoajan podcastit löydät Soundcloudista, iTunesista, Spotifysta, Sticheristä – ja tietysti myös Jatkoajan verkkolehden sivuilta. Kun tilaat Jatkoajan podcastit käyttämälläsi podcast-ohjelmalla, saat helpoiten aina uusimmat jaksot kuunneltavaksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle