Keskiympyrä-podcast: Taikauskoa, rutiineja ja historian havinaa – Vieläkö NHL-käytävillä palaa tupakka?

NHL / Podcast
Jach Eichelin salaisuus löytyykin suihkusta?
Kuva © Getty Images
Henri Muroke, Aki-Petteri Pulkkinen, Heikki Mannonen ja Janne Kuikka perkaavat Keskiympyrä-podcastin neljännessä jaksossa NHL-pelaajien rutiineja ja omalaatuisia taikauskoisia tapoja. Podcastissa kuuluu myös historian siipien havinaa, sillä tarkastelussa ovat myös aiemmin arkipäivää olleet pelaajien päihteidenkäytön tavat.

Neljäs Keskiympyrä-podcast ruotii tarunhohtoisen NHL:n pelaajien omituisiltakin vaikuttavia pelipäivän rutiineja ja taikauskoja. Miten esimerkiksi Sidney Crosby valmistautuu otteluun? Mitä Matt Duchene tekee vaihtoaitiossa ennen ottelua ja kuinka usein Jack Eichel peseytyy pelipäivinä? Maalivahdit ovat oma lukunsa kiekkomaailmassa, joten jaksossa käsitellään myös maalivahtien erikoisia tapoja ja taikauskoja.

Lisäksi podcast-nelikko ruotii historiaa ja NHL-pelaajien tupakointia ja alkoholin käyttöä niin historiassa kuin nykypäivänäkin. Oman osansa saa New York Rangersissa hyllytetty Tony DeAngelo, jonka pelit näyttävät toistaiseksi ainakin pelatuilta. Onko hänellä vielä tulevaisuutta NHL:ssä? 

Jaksossa käsitellään myös paljon puhuttanutta Patrik Laineen vilttikomennusta ja suomalaisen ensiaskeleita Columbus Blue Jackets -nutussa. Jakso päättyy Heikki Mannosen kertomukseen Joe Murphyn uran jälkeisestä traagisesta elämästä.

Tämän ja kaikki muut Jatkoajan podcastit löydät Soundcloudista, iTunesista, Spotifysta, Sticheristä – ja tietysti myös Jatkoajan verkkolehden sivuilta. Kun tilaat Jatkoajan podcastit käyttämälläsi podcast-ohjelmalla, saat helpoiten aina uusimmat jaksot kuunneltavaksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle