Keskiympyrä-podcast: Syntymäpäiviä ja Flyersin pudotuspelikohtalo − Käsittelyssä myös NHL:n osallistuminen tuleviin olympialaisiin

NHL / Podcast
Pavel Bure täytti 50 vuotta. Jaksossa muistellaan Buren olympiasaavutuksia Naganossa 1998.
Kuva © Getty Images
Henri Muroke, Aki-Petteri Pulkkinen, Heikki Mannonen ja Janne Kuikka käyvät läpi Keskiympyrä-podcastin yhdeksännessä jaksossa niin syntymäpäiväsankareita, uusia tulokassopimuksia kuin Philadelphia Flyersin pudotuspelihaaveitakin. Jakson loppupuolella keskustellaan myös NHL:n osallistumisesta Pekingin olympialaisiin vuonna 2022.

Kulunut viikko toi mukanaan monen merkittävän pelaajan syntymäpäivää. Muun muassa Pavel Bure, Jussi Jokinen, Reijo Ruotsalainen ja Scott Stevens täyttivät vuosia. Keskiympyrä-podcast muistelee erityisesti Burea suurella lämmöllä.

Uutisnurkkauksessa paljon asiaa uusista NHL-tulokassopimuksista niin Aarne Talvitien kuin kansainvälistenkin huippulupausten osalta. Esimerkiksi maalivahti Spencer Knight ja Porin Ässissä ihastuttanut torjuja Danil Tarasov ovat tehneet ensimmäiset sopimuksensa NHL-organisaatioihinsa. 

Maalivahtia siirtotakarajalla metsästää huhujen mukaan myös Philadelphia Flyers, jonka tilannetta käsitellään jakson keskivaiheilla. Riittävätkö Claude Giroux'n ja Jakub Voráčekin johtajuudet viemään joukkue pudotuspeleihin? Saako Alain Vigneault pitää työpaikkansa kauden loppuun asti?

Jakson loppuvaiheillla paneudutaan olympialaisiin NHL:n näkökulmasta. Vuodesta 1998 NHL-pelaajat ovat osallistuneet olympialaisiin, mutta Etelä-Korean vuoden 2018 kisat jäivät kuitenkin välistä liigan ollessa haluton katkaisemaan kauttaan olympialaisten ajaksi. Nyt kuitenkin näyttää siltä, että NHL -pelaajat ovat osallistumassa Pekingissä 2022, mutta tarvitseeko olympiakiekko näitä pelaajia ja toisinpäin – tarvitseeko NHL olympialaisia?

Tämän ja kaikki muut Jatkoajan podcastit löydät Soundcloudista, iTunesista, Spotifysta, Sticheristä – ja tietysti myös Jatkoajan verkkolehden sivuilta. Kun tilaat Jatkoajan podcastit käyttämälläsi podcast-ohjelmalla, saat helpoiten aina uusimmat jaksot kuunneltavaksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle