Keskiympyrä-podcast: Salama iski kahdesti samaan paikkaan – Nikita Kutšerovin käytös Stanley Cup -finaalien jälkimaininkien musta pilvi

NHL / Podcast
Tampa Bay Lightning uusi onnistuneesti mestaruutensa.
Kuva © Getty Images
Keskiympyrä-podcastin ensimmäisen tuotantokauden viimeisessä jaksossa Janne Kuikka ja Aki-Petteri Pulkkinen niputtavat NHL-kauden ja juuri päättyneet Stanley Cup -finaalit.

Kaikki hyvä loppuu aikanaan – niin myös NHL-kausi. Historiansa ensimmäisen tuotantokauden päätösjaksossa käsitellään viimeisimmät sopimusuutiset ja Vladimir Tarasenkon siirtohalut St. Louis Bluesista. Viikon alussa kuullut uutiset Matiss Kivlenieksin kuolemasta ovat käsittelyssä uutisosion loppupuolella.

Tampa Bay Lightning uusi mestaruutensa täysin ansaitusti: joukkue oli pudotuspeleissä lähes suvereeni. Sen yksilöt olivat rooleissaan parempia kuin vastustajien ja päävalmentaja Jon Cooper ryhmineen onnistui olemaan kollegoitaan juonikkaampia. Organisaatio niittää vihdoin kovan työnsä viljaa.

Lightningin menestyksen takuumies löytyy joukkueen maalinsuulta: Andrei Vasilevski piti jälleen maalinsa puhtaana pudotuspelisarjan katkaisuottelussa. Venäläisvahti toisti saman päättyneissä pudotuspeleissä neljä kertaa – siis jokaisella kierroksella.

Mestarijoukkueen toinen venäläistähti, Nikita Kutšerov, puolestaan ei esiintynyt edukseen voitetun ratkaisevan ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa. Hän moitti Montreal Canadiensin pelaajia ja seuran kannattajia. Kutšerov heitti kuraa myös muiden pelaajien kuten NHL:n parhaan maalivahdin palkinnon Vezina Trophyn voittaneen Marc-Andre Fleuryn päälle.

Kokonaisuudessaan NHL-kausi päättyi loppujen lopuksi oletetusti. Is it October yet?

Tämän ja kaikki muut Jatkoajan podcastit löydät Soundcloudista, iTunesista, Spotifysta, Sticheristä – ja tietysti myös Jatkoajan verkkolehden sivuilta. Kun tilaat Jatkoajan podcastit käyttämälläsi podcast-ohjelmalla, saat helpoiten aina uusimmat jaksot kuunneltavaksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle