Keskiympyrä-podcast: Pudotuspelien kliimaksi lähestyy − pysäyttääkö Rangers Lightningin?

NHL / Podcast
Johtaako McDavid joukkonsa Stanley Cup -finaaliin?
Kuva © Getty Images
Janne Kuikka ja Aki-Petteri Pulkkinen puivat tuoreimmassa Keskiympyrä-podcastin jaksossa NHL:n konferenssifinaaleja.

NHL:ssä pelataan toiseksi viimeistä kierrosta, kun Colorado Avalanche mittelee Edmonton Oilersin kanssa ja Tampa Bay Lightning New York Rangersin kanssa konferenssifinaaleissa.

Avalanche on napannut ratkaisevan tuntuisen 3−0-johdon, mutta hallitsevan mestarin ja Rangersin välinen sarja on kaikkea muuta kuin selvä. Salamapaidat kavensivat otteluvoitot 1−2:een sunnuntai-iltana.

Jaksossa uppoudutaan siihen, onko konferenssifinaalivaihe se ultimaattinen maksimi, minne joukkue voi yltää kahden supertähtipelaajan turvin. Tällä viitataan Oilersin superkaksikko Leon Draisaitliin ja Connor McDavidiin.

Entä kumpi vie voiton Rangersin ja Lightningin välisessä sarjassa: Igor Šestjorkin vai Andrei Vasilevski?

Uutisnurkkauksessa kerrataan muutamia pelaajasopimuksia, kuten Joona Luodon Columbus Blue Jacketsin kanssa sopima vuoden mittainen ja kaksisuuntainen lappu.

Tämän ja kaikki muut Jatkoajan podcastit löydät Soundcloudista, iTunesista, Spotifysta, Sticheristä – ja tietysti myös Jatkoajan verkkolehden sivuilta. Kun tilaat Jatkoajan podcastit käyttämälläsi podcast-ohjelmalla, saat helpoiten aina uusimmat jaksot kuunneltavaksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle