Keskiympyrä-podcast: Pudotuspelien avauskierroksen ennakointia − voittaako Maple Leafs vihdoin pudotuspelisarjan?

NHL / Podcast
Maple Leafs ja Canadiens kamppailevat pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella.
Kuva © Getty Images
Aki-Petteri Pulkkinen ja Janne Kuikka pohtivat Keskiympyrä-podcastin 14. jaksossa alkaneiden pudotuspelien asetelmia ja ennakoivat jatkoonmenijät. Voittaako Toronto Maple Leafs pudotuspelisarjan ensimmäisen kerran sitten kauden 2003−04? Pystyykö huimassa vireessä liekehtivä Juuse Saros pysäyttämään Sebastian Ahon tähdittämän Carolina Hurricanesin?

Tuorein Keskiympyrä-podcast sisältää tutun uutisnurkkauksen. Nurkkauksessa aiheina muun muassa Roope Hintzin terveystilanne ja Leijonien NHL-avut. Jukka Jalosen Leijoniin matkusti Pohjois-Amerikasta kaksi kenttäpelaajaa: Los Angeles Kingsin puolustaja Olli Määttä ja Buffalo Sabresin hyökkääjä Arttu Ruotsalainen. Ruotsalainen on kiekkoillut tällä kaudella Ilveksessäkin.

Suomalaisittain kenties mielenkiintoisin sarja mitellään Carolina Hurricanesin ja Nashville Predatorsin välillä, sillä molempien joukkueiden kokoonpano suorastaan kuhisee suomalaisosaamista. Toisella kaksikosta onkin tähän ottelupariin ennakkoasetelmiin nähden yllätyskortti jatkoonmenijäksi.

Entä toteutuuko kiekkoväen unelmasarja Colorado Avalanchen ja Vegas Golden Knightsin välillä? Avalanchen on kukistettava toissa kauden mestari St. Louis Blues tieltään Golden Knightsin yrittäessä pysäyttää Kiril Kaprizovin hartioilla ratsastavan Minnesota Wildin.

Jaksossa puidaan myös maalivahti- ja erikoistilannepelaamista pudotuspeleissä. Käsillä olevat pudotuspelit ovat divisioonajaosta johtuen kenties mielenkiintoisimmat kuin koskaan.

Tämän ja kaikki muut Jatkoajan podcastit löydät Soundcloudista, iTunesista, Spotifysta, Sticheristä – ja tietysti myös Jatkoajan verkkolehden sivuilta. Kun tilaat Jatkoajan podcastit käyttämälläsi podcast-ohjelmalla, saat helpoiten aina uusimmat jaksot kuunneltavaksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle