Keskiympyrä-podcast: Palkintoja, pudotuspeliasetelmia ja kuuma kysymys − onko Jani Hakanpää NHL:n paras puolustava puolustaja?

NHL / Podcast
Florida Panthersin suomalaiskippari Aleksander Barkov on vahva ehdokas Selke Trophyn voittajaksi.
Kuva © Getty Images
Heikki Mannonen, Aki-Petteri Pulkkinen ja Janne Kuikka ennakoivat Keskiympyrä-podcastin 11. jaksossa tulevaa pudotuspelitaistoa ja mahdollisia mestarisuosikkeja. Jakson lopussa kolmikko laittaa tulevan kesän NHL-palkinnot jakoon.

NHL:n pudotuspeleihin on aikaa vain noin kuukausi. Kun otteluita on jäljellä noin kymmenkunta joukkueesta riippuen, on aika ennakoida, mitkä joukkueet selviävät tämän kevään pudotuspeleihin.

Uutisnurkkauksessa käsitellään viimeviikkoisen Youtube-liven jälkeen tulleet pelaajasiirrot sekä luodaan lyhyt katsaus niin Tuukka Raskin kuin Jani Hakanpäänkin tilanteeseen.

Pudotuspelitaistelua kolmikko ruotii divisioonakohtaisesti nykytilanteen, suomalaispelaajien ja jäljellä olevan otteluohjelman kautta. 

Ilmassa on paljon kysymysmerkkejä ja etenkin suomalaisittain on kutkuttavaa, kuinka monella pelaajalla on mahdollisuus taistella Stanley Cupista. Nostaako Sebastian Aho, Aleksander Barkov, Miro Heiskanen, Mikko Rantanen, Joonas Donskoi tai Tuukka Rask kannua kohti hallin kattoa kauden päätteeksi?

Runkosarjan lopun häämöttäessä on myös aika kaivaa kaapista pölyttymästä viime vuotiset palkinnot ja jakaa ne eteenpäin.

Tämän ja kaikki muut Jatkoajan podcastit löydät Soundcloudista, iTunesista, Spotifysta, Sticheristä – ja tietysti myös Jatkoajan verkkolehden sivuilta. Kun tilaat Jatkoajan podcastit käyttämälläsi podcast-ohjelmalla, saat helpoiten aina uusimmat jaksot kuunneltavaksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle