Keskiympyrä-podcast: Oodi Tuukka Raskille

NHL / Podcast
Tuukka Rask on Boston Bruins -historian voitokkain maalivahti.
Kuva © Getty Images
Keskiympyrä-podcastin uusimmassa jaksossa Janne Kuikka, Heikki Mannonen ja Aki-Petteri Pulkkinen niputtavat jälleen yhteen NHL:n tuoreimmat uutiset ja muistelevat Tuukka Raskin uraa.

Uusin Keskiympyrä-jakso alkaa perinteisellä historiakatsauksella. Tällä kertaa vuorossa on helmikuun kymmenes päivä: kyseisenä päivämääränä ennätyksiä on rikkonut sekä Calgary Flames että legendaarinen hyökkääjä Brett Hull.

Heikki Mannosen uutisnurkkauksessa paneudutaan puolestaan viikon tapahtumiin totutun monipuolisesti ja perusteellisesti. Keskustelua herää muun muassa Jack Eichelin paluusta kaukaloon sekä NHL:n World Cup -suunnitelmista ja niiden vaikutuksesta tuleviin olympiaturnauksiin.

Suomalaisittain mielenkiintoisimmat poiminnat koskevat Jesperi Kotkaniemen tulevaa mahdollista jatkosopimusta ja ensi syksynä Suomessakin pelattavien NHL:n Global Series -otteluiden joukkueita. Muista sopimusuutisista suurimman huomion varastaa Patrick Maroonin tuore, kahden vuoden sopimus Tampa Bay Lightningin kanssa.

Podcastin jälkimmäinen puolikas on pyhitetty Tuukka Raskin uralle. The Athletic -sivuston mukaan legendaarisen suomalaisvahdin ura on saattanut tulla päätökseensä ja virallinen lopettamispäätös on vain ajan kysymys huolimatta siitä, että Rask esiintyi hiljattain Bruinsin maalilla.

Tämän ja kaikki muut Jatkoajan podcastit löydät Soundcloudista, iTunesista, Spotifysta, Sticheristä – ja tietysti myös Jatkoajan verkkolehden sivuilta. Kun tilaat Jatkoajan podcastit käyttämälläsi podcast-ohjelmalla, saat helpoiten aina uusimmat jaksot kuunneltavaksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle