Keskiympyrä-podcast: Onko Tuomo Ruutu uusi eurooppalaisten soihdunkantaja NHL:ssä?

NHL / Podcast
Tuomo Ruutu valmentaa jatkossa Florida Panthersia apuvalmentajana.
Kuva © Jari Mäki-Kuutti
Janne Kuikka ja Aki-Petteri Pulkkinen pohtivat Keskiympyrä-podcastin 19. jaksossa NHL:n tuoreita valmentajapalkkauksia ja pelaajille annettavien palkintojen onnistumista.

Maailman paras jääkiekkoliiga NHL on yhä käynnissä − joskin jo loppusuoralla − vaikka eletään jo heinäkuun alkua. Hallitseva mestari Tampa Bay Lightning ja suuryllättäjä Montreal Canadiens painivat raa'alla tavalla siitä, kumpi joukkue saa kotikaupunkiinsa pidettäväksi kuuluisan mestaruusparaatin.

Vaikka yleisön suurin huomio kohdistuu käynnissä olevaan finaalisarjaan, tapahtuu NHL:ssä myös finaalien ulkopuolella. Uutisrintamalla on suomalaisittain mielenkiintoisia palkkauksia. Mielenkiintoisin on ylivoimaisesti entisen huippupelaajan Tuomo Ruudun siirtyminen Florida Panthersin palvelukseen. Ruutu siirtyy Miamin lämpöön apuvalmentajaksi.

Toinen kiinnostava uutinen on tuoreen NHL-joukkeen Seattle Krakenin päävalmentajapestaus. Aiemmin Philadelphia Flyersin päävalmentajana toiminut Dave Hakstol on kyseisen joukkueen uusi sheriffi. Jaksossa puidaan myös sitä, miten NHL:n palkintoraati on onnistunut jakaessaan runkosarjan henkilökohtaisia palkintoja.

Tämän ja kaikki muut Jatkoajan podcastit löydät Soundcloudista, iTunesista, Spotifysta, Sticheristä – ja tietysti myös Jatkoajan verkkolehden sivuilta. Kun tilaat Jatkoajan podcastit käyttämälläsi podcast-ohjelmalla, saat helpoiten aina uusimmat jaksot kuunneltavaksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle