Keskiympyrä-podcast: Onko Columbus Blue Jackets jo luovuttanut?

NHL / Podcast
Columbus Blue Jacketsin konttaaminen puhuttaa.
Kuva © Samuli Huikuri - https://www.instagram.com/shuikuri/
Keskiympyrä-podcastin kolmas kausi jatkuu ajankohtaisten asioiden täyteisellä jaksolla. Ajankohtaiskatsauksen ja historiaosion lisäksi Janne Kuikka ja Eemeli Aho analysoivat Suomen Global Series -tapahtumaa ja Columbus Blue Jacketsin tuskien taivalta.

Keskiympyrä-podcastin kauden yhdeksännessä jaksossa studion penkille istahtaa tuttu kaksikko, kun Janne Kuikka ja Eemeli Aho perkaavat NHL-viikon polttavimmat puheenaiheet.

Jakson pääaiheena on Tampereen Global Series -tapahtuman lisäksi toinen Suomessa nähdyistä joukkueista, Columbus Blue Jackets. Jarmo Kekäläisen manageroiman joukkueen katastrofaalinen alkukausi ihmetyttää ja puhuttaa Suomessa. Mitä mahtaa tuon kriisin takaa löytyä?

Global Series -tapahtumasta puhuttaa sen sijaan menneen viikonlopun merkitys Suomessa ja NHL:ssä. Onko tapahtuma vain NHL:n oman kilven kiillotusta ja markkinointia, vai onko tapahtumasta myös hyötyä ja syvempää merkitystä Suomi-kiekolle?

Ajankohtaiskatsauksessa puidaan muun muassa Evander Kanen pelottavaa loukkaantumista ja Matias Maccellin hienoa pelivirettä. Lisäksi valokeilaan nostetaan otteillaan sekä positiivisesti että negatiivisesti yllättäviä joukkueita.

» Lähetä palautetta toimitukselle