Keskiympyrä-podcast: NHL:n valmentajarulettia ja ensimmäinen olympiaennakko

MAAJOUKKUE, NHL / Podcast
Sidney Crosby johtaa vielä kerran Kanadaa.
Kuva © Getty Images
Heikki Mannonen ja Aki-Petteri Pulkkinen puivat Keskiympyrä-podcastissa NHL-maailman tuoreita tapahtumia ja ennakoivat olympialaisten lohko A:ta. Lohkoa tähdittävät Kanada, Yhdysvallat, Saksa ja Kiina.

Jo totuttuun tapaan Keskiympyrän jakson aloittaa uutiskatsaus, jossa käymme läpi kuluneen viikon NHL-maailman tapahtumia. Juuso Välimäen tilanne puhuttaa Calgary Flamesissa. Onko AHL-kutsun taustalla pelituntuman hakeminen, päävalmentajan koirankoppi vai jokin muu? Justus Annunen puolestaan pelasi Colorado Avalanchen maalilla uransa ensimmäisen kokonaisen NHL-ottelun ja saalisti samalla ensimmäisen voittonsa.

Philadelphia Flyers ja Vancouver Canucks tekivät merkittäviä liikkeitä valmennusosastoillaan: kenkää sai niin Alain Vigneault kuin Travis Greenkin. Canucks erotti myös GM:nsä ja palkkasi muun muassa Sedinin veljekset apuun. Mitä tapahtuu Philadelphiassa ja kauniissa Vancouverin kaupungissa?

Olympiaosiossa käymme läpi Kanadan, Yhdysvaltojen, Saksan ja Kiinan joukkueita. Kuka pelaa, kuka ei? NHL-tähtien täyttämät Pohjois-Amerikan joukkueet herättävät paljon keskustelua. Onko kokenut pelaaja parempi valinta kuin nuori nouseva tähti? Ovatko nämä Sidney Crosbyn viimeiset maajoukkuepelit? Kuka korvaa Jack Eichelin jättämän aukon Yhdysvaltojen olympiajoukkueessa? 

Tämän ja kaikki muut Jatkoajan podcastit löydät Soundcloudista, iTunesista, Spotifysta, Sticheristä – ja tietysti myös Jatkoajan verkkolehden sivuilta. Kun tilaat Jatkoajan podcastit käyttämälläsi podcast-ohjelmalla, saat helpoiten aina uusimmat jaksot kuunneltavaksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle