Keskiympyrä-podcast: NHL:n välikatsaus − syynissä itäinen konferenssi

NHL / Podcast
Sidney Crosby iski uransa 500:nnen NHL-maalin Flyersin verkkoon.
Kuva © Getty Images
NHL-kaudesta on pelattu nyt reilu puolet, joten Janne Kuikka ja Aki-Petteri Pulkkinen käyvät läpi onnistujia ja pettymyksiä Itäisestä konferenssista.

Uutisnurkkauksessa annetaan ylistystä Sidney Crosbylle, joka teki Philadelphia Flyersia vastaan uransa 500:nnen NHL-osuman. Crosby nousi Pittsburgh Penguinsin seurahistorian toiseksi 500 maalin pelaajaksi Mario Lemieux'n rinnalle.

Niputuksen saa niin ikään Calgary Flamesin ja Montréal Canadiensin välinen vaihtokauppa, jossa Tyler Toffoli siirtyi liekkipaitojen nuttuun. Toiseen suuntaan matkasivat Tyler PitlickEmil Heinemanin pelaajaoikeudet sekä ensimmäisen (2022) ja viidennen (2023) kierroksen varausoikeudet.

Itäisen konferenssin katsauksessa ylistetään Kalifornian joukkueita, joiden puhujakaksikko olettaa kohtaavan pudotuspelien toisella kierroksella. Lisäksi usein todettu "Älä lyö vetoa Crosbya vastaan" -sanonta on jälleen tapetilla, kun Penguins porskuttaa Boston Bruinsin tavoin kaikki tai ei mitään -hengessä kohti kevään pelejä.

Tämän ja kaikki muut Jatkoajan podcastit löydät Soundcloudista, iTunesista, Spotifysta, Sticheristä – ja tietysti myös Jatkoajan verkkolehden sivuilta. Kun tilaat Jatkoajan podcastit käyttämälläsi podcast-ohjelmalla, saat helpoiten aina uusimmat jaksot kuunneltavaksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle