Keskiympyrä-podcast: NHL:n välikatsaus − syynissä Läntinen konferenssi

NHL / Podcast
Menestyäkseen pudotuspeleissä Golden Knights tarvitsee kapteeni Mark Stonen takaisin kokoonpanoon.
Kuva © Getty Images
NHL-kaudesta on pelattu nyt reilu puolet, joten Janne Kuikka ja Aki-Petteri Pulkkinen käyvät läpi onnistujia ja pettymyksiä Läntisestä konferenssista.

Uutisnurkkauksessa kerrataan Arizona Coyotesin ja Toronto Maple Leafsin välistä kauppaa, jossa Nick Ritchie siirtyi kojoottipaitoihin ja Ryan Dzingel ja Ilja Luybushkin matkasivat Maple Leafsiin.

Läntisen konferenssin perkuussa annetaan kunniaa yllättäjäjoukkueille kuten Minnesota Wildille ja Calgary Flamesille, jotka pelaavat huikeaa kautta. Jaksossa myös ihmetellään muutamien joukkueiden vaisuja esityksiä. Vaikka esimerkiksi Vancouver Canucks ei ole tällä kaudella pelannut odotuksien mukaan, sen tulevaisuus on yhä hyvällä ja vakaalla pohjalla.

Luvassa on myös jälleen historian havinaa. Steve Yzerman teki vuonna 1993 komeaa historiaa, kun hän teki samassa ottelussa uransa 1000. NHL-pisteen ja kyseisen kauden 100. tehopisteensä. Kausi oli kuudes peräkkäinen, kun Red Wings -legenda rikkoi 100 tehopisteen rajan.

Tämän ja kaikki muut Jatkoajan podcastit löydät Soundcloudista, iTunesista, Spotifysta, Sticheristä – ja tietysti myös Jatkoajan verkkolehden sivuilta. Kun tilaat Jatkoajan podcastit käyttämälläsi podcast-ohjelmalla, saat helpoiten aina uusimmat jaksot kuunneltavaksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle