Keskiympyrä-podcast: NHL:n tähdistötapahtuma on täysi vitsi − Nouseeko rivejään vahvistanut Islanders pudotuspeleihin?

NHL / Podcast
Bo Horvat pukee ylleen seuraavaksi Islanders-nutun.
Kuva © Getty Images
Keskiympyrä-podcastin uusimmassa jaksossa Janne Kuikka ja Aki-Petteri Pulkkinen puivat, kumpi voitti New York Islandersin ja Vancouver Canucksin välisen kaupan, jossa Bo Horvat siirtyi Long Islandille.

NHL:n siirtotakarajaan on aikaa tasan kuukausi, mutta New York Islanders kalasti yhden tämän kauden isoimmista kaloista, Vancouver Canucksin Bo Horvatin, jo hyvissä ajoin.

Suurkaupassa toiseen suuntaan matkasivat Anthony Beauvillier, suomalaislupaus Aatu Räty sekä suojattu ensimmäisen kierroksen varausvuoro. Keskiympyrä-podcast pohtii, kumpi osapuoli voitti puhuttaneen kaupan.

Tulevana viikonloppuna NHL-yleisön edessä siintää tähdistöviikonloppu, joka on menettänyt tyystin merkityksesä. Kaikki parhaat pelaajat eivät ole tapahtumassa, ja he ovat iloisia siitä. Nykysääntöjen mukaan jokaisen organisaation on oltava edustettuna tapahtumassa. Tähdistöviikonlopusta on tullut pelaajille vain riippakivi tiukan kalenterin keskellä.

Ajankohtaiskatsauksessa muistellaan menehtyneen Bobby Hullin uran hyviä ja huonoja puolia sekä pureudutaan Trevor Zegrasin ja Troy Stetcherin väliseen sananvaihtoon.

Tämän ja kaikki muut Jatkoajan podcastit löydät Soundcloudista, iTunesista, Spotifysta, Sticheristä – ja tietysti myös Jatkoajan verkkolehden sivuilta. Kun tilaat Jatkoajan podcastit käyttämälläsi podcast-ohjelmalla, saat helpoiten aina uusimmat jaksot kuunneltavaksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle