Keskiympyrä-podcast: NHL:n siirtotakarajan spekulointia ja neljän eri ikäluokan tähdistöjoukkueita

NHL / Podcast
Pekka Rinne on kokeneimpia suomalaisia NHL-pelaajia.
Kuva © Getty Images
Henri Muroke, Aki-Petteri Pulkkinen, Heikki Mannonen ja Janne Kuikka käyvät läpi Keskiympyrä-podcastin kahdeksannessa jaksossa neljän eri ikäluokan tähdistökentällisiä. Jakson alussa muistetaan myös vasta menehtynyttä venäläistä juniorijääkiekkoilijaa Timur Faizutdinovia.

Jääkiekkoileva maailma pysähtyi aiemmin tällä viikolla, kun Venäjältä kajahti tieto, että nuori jääkiekkoilija Timur Faizutdinov menehtyi sairaalassa sen jälkeen, kun hän sai kiekon päähänsä Venäjän junioriliiga MHL:n ottelussa viime viikonloppuna. Nuorta lupausta muistetaan uusimman Keskiympyrä-jakson alkuminuuteilla.

Jaksossa kuullaan myös tuttu uutisnurkkaus, jossa käydään läpi NHL:ssä esillä olleita uutisia, siirtoja ja organisaatioita aina pelaajia ja valmentajia myöden. Nurkkauksessa noteerataan Tarmo Reunasen NHL-avaus ja Buffalo Sabresin valmentajapotkut. Lopuksi käydään läpi podcast-nelikon syntymävuosilta itse laaditut tähdistöjoukkueet. 

Tämän ja kaikki muut Jatkoajan podcastit löydät Soundcloudista, iTunesista, Spotifysta, Sticheristä – ja tietysti myös Jatkoajan verkkolehden sivuilta. Kun tilaat Jatkoajan podcastit käyttämälläsi podcast-ohjelmalla, saat helpoiten aina uusimmat jaksot kuunneltavaksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle