Keskiympyrä-podcast: NHL:n entisiä ja nykyisiä floppeja sekä tiukka vertailu − pärjääkö Kaapo Kakko Alexis Lafrenièrelle?

NHL / Podcast
Kaapo Kakko on New York Rangersin kirkkaimpia lupauksia.
Kuva © Getty Images
Aki-Petteri Pulkkinen ja Janne Kuikka muistelevat Keskiympyrä-podcastin 12. jaksossa nykyisiä ja entisiä flopanneita NHL-pelaajia. Jakson kuumana perunana on myös vertailu kahden New York Rangersin lupauksen Alexis Lafrenièren ja Kaapo Kakon välillä.

Keskiympyrä-podcastin uusin jakso käynnistyy tutun lämminhenkisen alkutervehdyksen jälkeen vielä tutummalla uutisnurkkauksella. Siinä käsittelyssä ovat Teuvo Teräväisen paluu takaisin Carolina Hurricanesin kokoonpanoon, Stanley Cup -voittaja Andrew Shaw'n valitettava lopettamispäätös ja Joonas Korpisalon kauden päättyminen loukkaantumiseen.

Myöhemmin jaksossa paneudutaan kuulijoiden kysymyksiin NHL:n entisistä ja nykyisistä flopeista, maalivahtipelin merkityksestä pudotuspeleissä sekä voittomaalin tekemisestä syksyn ja kevään peleissä. Vihdoin saamme myös vastauksen kysymykseen, kumpi on tällä hetkellä parempi, Kaapo Kakko vai Alexis Lafrenière.

Tämän ja kaikki muut Jatkoajan podcastit löydät Soundcloudista, iTunesista, Spotifysta, Sticheristä – ja tietysti myös Jatkoajan verkkolehden sivuilta. Kun tilaat Jatkoajan podcastit käyttämälläsi podcast-ohjelmalla, saat helpoiten aina uusimmat jaksot kuunneltavaksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle