Keskiympyrä-podcast: Miltä kuulostaisi ketju Granlund−Matthews−Marner? Käsittelyssä myös kaksi tämän hetken ääripään joukkuetta

NHL / Podcast
Keskiympyrä-podcast käsittelee maaliskuun toisessa jaksossaan tutusti NHL:n ajankohtaisia asioita.
Maistuisiko idea Mikael Granlundista Auston Matthewsin ja Mitch Marnerin ketjukaverina? Kuuntele jakso, niin saat selville, mistä on kyse. Kuulet samalla mietteitä Nashville Predatorsin Matt Duchenen ja Ryan Johansenin otteista. Entä onko New York Islandersista toistamaan vahvaa viime kauttaan? NHL-sähkeissä mukana myös ykköspuolustajapariin noussut Jani Hakanpää.

Keskiympyrä-podcast on täällä taas! Tuoreessa podcastissa Henri Muroke, Aki-Petteri Pulkkinen, Heikki Mannonen ja Janne Kuikka käsittelevät NHL:ssä rämpivää Nashville Predatorsia ja omaa divisioonaansa johtavaa New York Islandersia.

Predators on ikävässä tappioputkessa. Voiko joukkue nousta edes pudotuspelijoukkueeksi, kun tulosketjut on rakennettu Ryan Johansenin ja Matt Duchenen ympärille? Jaksossa ruoditaan myös seuran uudelleenrakennusprosessia. Onko Philip Tomasino todella joukkueen ainoa suurlupaus?

Islanders on puolestaan vakuuttavasti matkalla kohti pudotuspelipaikkaa. Kuusi edellistä ottelua on päättynyt Islandersin voittoon. Barry Trotz on laittanut venäläisvahtikaksikon kanssa jokaisen luukun kiinni. Miten hyvä pelaaja Mathew Barzal todella on? Onko Oliver Wahlstrom hänen seuraajansa?

Jaksossa puhetta myös Wayne Gretzkyn isän Walter Gretzkyn perinnöstä, Brent Seabrookin urasta sekä muista ajankohtaisista asioista NHL-sähkeissä.

Tämän ja kaikki muut Jatkoajan podcastit löydät Soundcloudista, iTunesista, Spotifysta, Sticheristä – ja tietysti myös Jatkoajan verkkolehden sivuilta. Kun tilaat Jatkoajan podcastit käyttämälläsi podcast-ohjelmalla, saat helpoiten aina uusimmat jaksot kuunneltavaksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle