Keskiympyrä-podcast: Mike Bossy oli aikanaan maalintekijä vertaansa vailla − Golden Knightsilla kivinen tie pudotuspeleihin

NHL / Podcast
NHL:n yksi kaikkien aikojen maalintekijä Mike Bossy sai jaksossa erityismaininnan.
Kuva © Getty Images
Keskiympyrä-podcastin uusimmassa jaksossa Janne Kuikka, Heikki Mannonen ja Aki-Petteri Pulkkinen niputtavat jälleen yhteen NHL:n tuoreimmat uutiset ja käyvät tilannekatsauksessa läpi NHL:n runkosarjaa.

Keskiympyrä-podcast käynnistetään totutusti NHL-historiikilla, josta siirrytään kohti viikon koottuja uutisia. Podcast muistelee esimerkiksi Mike Bossyn upeaa uraa yhtenä NHL:n kaikkien aikojen parhaista maalintekijöistä. Rauha hänen sielulleen. Suomalaiskatsauksessa keskustellaan Harri Säterin tilanteesta Arizona Coyotesissa ja muun muassa Teemu Selänteen NHL-ennätyksestä.

Pääaiheena käsittelemme NHL:n runkosarjaa divisioona kerrallaan. Perkaamme läpi onnistujat, epäonnistujat ja nostamme esiin mustia hevosia ajatellen NHL:n alkavia pudotuspelejä.

Arvioimme ja peilaamme joukkueiden edesottamuksia myös kausiennakon veikkauksiimme. Esimerkiksi Vegas Golden Knightsin tämän kauden edesottamukset eivät olleet mitenkään aavistettavissa. Joukkueella on ovi kuitenkin edelleen hienoisesti auki ajatellen pudotuspelejä.

Tämän ja kaikki muut Jatkoajan podcastit löydät Soundcloudista, iTunesista, Spotifysta, Sticheristä – ja tietysti myös Jatkoajan verkkolehden sivuilta. Kun tilaat Jatkoajan podcastit käyttämälläsi podcast-ohjelmalla, saat helpoiten aina uusimmat jaksot kuunneltavaksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle