Keskiympyrä-podcast: Maple Leafsin pudotuspelituska on jo tragikoomista − Canadiens on veren makuun päästyään vastustajille vaarallinen

NHL / Podcast
Auston Matthews voitti runkosarjassa maalipörssin, mutta verkko ei heilunut pudotuspeleissä.
Kuva © Getty Images
Aki-Petteri Pulkkinen ja Janne Kuikka pohtivat Keskiympyrä-podcastin 16. jaksossa Toronto Maple Leafsin fiaskon syitä ja tulevaisuutta. Jaksossa perataan myös Ryan Reavesin pelikieltoa sekä toisen pudotuspelikierroksen kuumia maalivahtikohtaamisia.

NHL:n pudotuspelien avauskierros on saatu päätökseen, kun Montreal Canadiens nousi 1−3-ottelusarjatilanteesta 4−3-sarjavoittoon ratkaisevassa seitsemännessä kamppailussa. Maple Leafs on hävinnyt kahdeksan edellistä pudotuspeliotteluaan, joissa sillä olisi ollut mahdollisuus katkaista sarja ja edetä jatkoon. Maple Leafs on näin ollen hukannut kahdeksan "ottelupalloa" perätysten. Mitä jääkiekon mekassa enää voidaan tehdä toisin?

Tuoreimmassa jaksossa keskustellaan myös Ryan Reavesin saamasta kahden ottelun mittaisesta pelikiellosta. Vegas Golden Knightsin ja Colorado Avalanchen välisen sarjan avausottelussa päätöserän puolessa välissä Reaves retuutti Avalanche-puolustaja Ryan Gravesia vieden tämän jään pintaan ja talloen tätä polvella jäätä vasten. Oliko Reavesin saama rangaistus NHL:n kurinpidon linjan mukainen? Oliko sanktio liian löyhä?

Lopussa pallotellaan toisen kierroksen ottelupareilla ja joukkueiden voimasuhteista. Voittaako Avalanche ennakkoon hehkutetun sarjan Golden Knightsia vastaan? Entä nujertaako veren makuun päässyt Canadiens toisenkin joukkueen tieltään? 

Tämän ja kaikki muut Jatkoajan podcastit löydät Soundcloudista, iTunesista, Spotifysta, Sticheristä – ja tietysti myös Jatkoajan verkkolehden sivuilta. Kun tilaat Jatkoajan podcastit käyttämälläsi podcast-ohjelmalla, saat helpoiten aina uusimmat jaksot kuunneltavaksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle