Keskiympyrä-podcast: Lopettamispäätöksiä, politiikkaa ja ulkojääromantiikkaa − Onko Artemi Panarin ulkona olympialaisista?

NHL / Podcast
Mikko Koivu lopetti uransa Columbus Blue Jacketsin paidassa.
Kuva © Getty Images
Keskiympyrä-podcastin viidennessä jaksossa puidaan Mikko Koivun lopettamispäätöstä, Artemi Panariniin kohdistuneita väitöksiä sekä ulkojäiden paikkaa nyky-NHL:ssä.

Viidennessä Keskiympyrä-podcastin jaksossa aihelistalla ovat tämän hetken kenties puhuttavimmat jääkiekkoaiheet Atlantin tuolta puolen.

Itselleen armoton, ikoninen Wild-kippari saanee paitansa Wildin kotiareenan Xcel Energy Centerin kattoon hyvinkin pian, mutta kuinka Mikko Koivusta tuli supertähti ja millainen hänen uransa oli. Oliko Koivun lopettamispäätös sokki? Nostalgisoimme myös Koivun pelaajauran kultaisimmilla muistoilla.

Hokema kuuluu, että politiikka ja urheilu haluttaisiin pitää erossa toisistaan, mutta se on nykymaailmassa käytännössä mahdotonta. Tuorein todiste tästä on jääkiekon MM-kilpailujen siirtäminen pois Valko-Venäjältä. Käymme jaksossa läpi myös Artemi Panarinin tapausta, jossa hänen entinen valmentajansa Andrei Nazarov on väittänyt Rangers-supertähden pahoinpidelleen 18-vuotiaan naisen kymmenen vuotta sitten.

Jakson lopulla puimme ulkoilmaotteluita. Onko niillä sijansa NHL-kalenterissa vai ovatko ne vain pelkkiä pr-tempauksia ja kuluttajalle arvottomia? Jääkiekon juuret ovat joka tapauksessa ulkojäillä, mutta mikä on niiden arvo juuri nyt. Samaan hengenvetoon myös pari sanaa ilmastonmuutoksesta ja siitä, miten NHL on siihen suhtautunut.

Tämän ja kaikki muut Jatkoajan podcastit löydät Soundcloudista, iTunesista, Spotifysta, Sticheristä – ja tietysti myös Jatkoajan verkkolehden sivuilta.

Saat uusimmat jaksot helpoiten kuunneltavaksesi, kun tilaat Jatkoajan podcastit käyttämälläsi podcast-ohjelmalla.

» Lähetä palautetta toimitukselle