Keskiympyrä-podcast: Loistovireisestä Jesse Puljujärvestä kuoriutui Battle of Albertan ratkaisija − Kuuntele myös, miten Arturs Irbe rakensi uraansa hajoavassa Neuvostoliitossa

NHL / Podcast
Jesse Puljujärven alkukausi lupaa hyvää.
Kuva © Getty Images
Keskiympyrä-podcast käsittelee NHL-viikon polttavia puheenaiheita. Evander Kanen tuore pelikielto herättää paljon keskustelua. Leppoisemmasta puolesta vastaa Patrik Laineen tuore vaatetustyyli. Kuulijat yllätetään myös Henri Murokkeen Artūrs Irbe -nurkkauksella.

NHL-kausi on vanhentunut vasta vähän, mutta paljon on jo ehtinyt tapahtua. Jesse Puljujärvi hurjasteli Edmonton Oilersin ja Calgary Flamesin välisessä legendaarisessa Battle of Alberta -ottelussa. Puljujärvi keräsi ottelussa tehopisteet 1+2 ja kuului ottelun suuriin ratkaisijoihin, kun Oilers voitti ottelun 5−2. Hän on vireensä perusteella matkalla huippukauteen.

Suomalaisista Leo Komarov asetettiin NHL:n siirtolistalle, Mikko Lehtonen palaa KHL-jäille Pietariin ja Patrik Laine loistaa Ohion valoissa vapautuneella pukeutumistyylillään. Keskustelussa nousevat esille myös New York Islandersin GM Lou LamorielloEvander Kanen tilanne ja Charlie McAvoyn tuore jatkosopimus. Rasmus Ristolainen puolestaan pelaa mitä luultavimmin tällä viikolla ensimmäiset pelinsä Philadelphia Flyersissa.

Keskustelupöydälle päätyvät myös Seattle Krakenin alkanut NHL-kausi ja Dallas Stars -kapteeni Jamie Bennin tappelu toisella peliminuutilla Ottawa Senatorsin Josh Brownia vastaan. Kuulijoita hemmotellaan lopuksi Artūrs Irbe -nurkkauksella, jossa avataan maalivahdin uraa Neuvostoliiton hajoamisen keskellä. Tämän lisäksi kolmikko nostaa esille kuulijoiden toiveita.

Tämän ja kaikki muut Jatkoajan podcastit löydät Soundcloudista, iTunesista, Spotifysta, Sticheristä – ja tietysti myös Jatkoajan verkkolehden sivuilta. Kun tilaat Jatkoajan podcastit käyttämälläsi podcast-ohjelmalla, saat helpoiten aina uusimmat jaksot kuunneltavaksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle