Keskiympyrä-podcast: Lightning jyrää kohti Stanley Cupia − Antti Raanta pudotuspelien vakuuttavin suomalainen

NHL / Podcast
Antti Raanta on noussut Janne ja Heikin mielestä NHL:n pudotuspelien parhaaksi suomalaiseksi.
Kuva © Getty Images
Keskiympyrä-podcastin uusimmassa jaksossa Janne Kuikka ja Heikki Mannonen niputtavat yhteen tuoreimmat uutiset ja käyvät läpi NHL:n pudotuspeliparit. Tampa Bay Lightning eteni omasta sarjastaan 4-0 jatkoon. Muut sarjat ovat vielä kesken.

Keskiympyrä-podcast käynnistetään totutusti NHL-historiikilla, josta siirrytään kohti tuoreita uutisia. Mark Giordano ja Bryan Rust allekirjoittivat tuoreet jatkosopimukset seurojensa kanssa. Dallas Starsin valmennuspaletti menee ensi kaudeksi uuteen uskoon, kun Rick Bowness adjutantteineen ei jatka seuran valmennuksessa.

NHL:n yleinen valmentajaruletti on muutoinkin pinnalla. Barry Trotz on markkinoiden kuumin nimi, ja Philadelphia Flyers on haastatellut John Tortorellaa avoinna olevasta päävalmentajan paikasta.

Kristian Vesalaisen siirto SHL:n Malmö Redhawksiin aloittaa keskustelun Euroopan jääkiekkosarjoista. Jakson keskiössä ovat kuitenkin NHL:n pudotuspelit. Tampa Bay Lightning on nauhoitushetkellä ainoa joukkue, joka on edennyt konferenssifinaaleihin. Florida Panthers kaatui puhtaasti voitoin 4−0. Panthers ja erityisesti sen päävalmentaja Andrew Brunette saavat kovaa kritiikkiä.

Jaksossa käydään läpi myös kolme muuta ottelusarjaa: mitä on tapahtunut, ketkä pelaajat ovat nousseet erityisesti esiin ja keiltä sopii odottaa enemmän. Podcast-kaksikko myös arvioi, miten kolmessa muussa ottelusarjassa käy.

Tämän ja kaikki muut Jatkoajan podcastit löydät Soundcloudista, iTunesista, Spotifysta, Sticheristä – ja tietysti myös Jatkoajan verkkolehden sivuilta. Kun tilaat Jatkoajan podcastit käyttämälläsi podcast-ohjelmalla, saat helpoiten aina uusimmat jaksot kuunneltavaksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle