Keskiympyrä-podcast: Läntisen konferenssin kausiennakko – Stars on Miro Heiskasen johdolla lännen vahvimpia

NHL / Podcast
Miro Heiskanen on matkalla kohti NHL:n eliittiä.
Kuva © Getty Images
Keskiympyrä-podcast tutustuttaa kuulijansa NHL:n läntiseen konferenssiin. Heikki Mannonen ja Janne Kuikka tutkivat jaksossa kivenkovan Keskisen divisioonan ja Vegas Golden Knightsin johtaman Tyynenmeren divisioonan. Kaksikko arvioi joukkueiden voimasuhteita, mielenkiintoisia pelaajasiirtoja ja suomalaisten asetelmia joukkueissaan.

NHL-jääkiekko palaa koronan sävyttämistä olosuhteista normaaliksi, kun joukkueet kohtaavat toisensa myös omien divisiooniensa ulkopuolelta. Viime kaudella nähtyä Kanadan divisioonaa ei enää ole.

Läntisen konferenssin muodostavat Keskinen divisioona ja Tyynenmeren divisioona. Keskinen divisioona on historiallisen tasokas, eikä yllätyksiltä vältytä. Nathan MacKinnonin johtama Colorado Avalanche lähtee suosikkina divisioonaan, vaikka joukkue menettikin ykköstorjujansa Philipp Grubauerin. Chicago Blackhawks saa vihdoin takaisin kapteeninsa Jonathan Toewsin. Onko Juuse Saroksesta kantamaan Nashville Predators pudotuspeleihin?

Miro Heiskanen, Esa Lindell ja Jani Hakanpää saavat paljon vastuuta alkavalla kaudella Dallas Starsin puolustuksessa. Heiskanen allekirjoitti pitkän jatkosopimuksen Starsin kanssa. Hyökkäyksessä Roope Hintz on puolestaan kärsinyt loukkaantumisista.  

Vegas Golden Knights lähtee suosikkina Tyynenmeren divisioonaan. Usealla länsirannikon joukkueella on edessään uudelleenrakennus ja joukkueiden vastuu on nuorilla tähdillä. Edmonton Oilersissa toivotaan Jesse Puljujärven onnistumista, mutta sitäkin tärkeämpi asia joukkueelle olisi menestyä pudotuspeleissä.

NHL-kausi alkaa 12.10.

Tämän ja kaikki muut Jatkoajan podcastit löydät Soundcloudista, iTunesista, Spotifysta, Sticheristä – ja tietysti myös Jatkoajan verkkolehden sivuilta. Kun tilaat Jatkoajan podcastit käyttämälläsi podcast-ohjelmalla, saat helpoiten aina uusimmat jaksot kuunneltavaksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle