Keskiympyrä-podcast: Koronan muokkaaman NHL-vuoden 2021 topit ja flopit

NHL / Podcast
Nikita Kutšerovin käytös finaalien jälkeen jätti ikävän varjon Lightningin mestaruuden ylle.
Kuva © Getty Images
Janne Kuikka ja Aki-Petteri Pulkkinen listaavat Keskiympyrä-podcastissa kalenterivuoden 2021 topit ja flopit.

NHL:n kalenterivuosi 2021 oli monisävyinen. Lyhennetty runkosarja alkoi tammikuussa ja päättyi toukokuun puolessa välissä. Runkosarjassa pelattiin läpi myös poikkeuksellisella divisioonajaolla. Esimerkiksi kanadalaisjoukkueet pelasivat omassa divisioonassaan. Pudotuspelit päättyivät 7. heinäkuuta, jolloin Tampa Bay Lightning kruunattiin mestariksi toisena vuonna peräkkäin.

Uusimmassa Keskiympyrä-jaksossa listataan värikkään kalenterivuoden topit ja flopit. Kummallekin listalle löysivät tiensä erinäisistä syistä Stanley Cup -finaalijoukkueet Tampa Bay Lightning ja Montréal Canadiens.

Lisäksi jaksossa keskustellaan erikokoisten kaukaloiden merkityksistä peliin ja pelaajiin. Olisiko esimerkiksi Jesse Puljujärvi lyönyt läpi NHL:ssä aikaisemmin, jos Suomessa oltaisiin pelattu aina pienessä kaukalossa?

Tämän ja kaikki muut Jatkoajan podcastit löydät Soundcloudista, iTunesista, Spotifysta, Sticheristä – ja tietysti myös Jatkoajan verkkolehden sivuilta. Kun tilaat Jatkoajan podcastit käyttämälläsi podcast-ohjelmalla, saat helpoiten aina uusimmat jaksot kuunneltavaksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle