Keskiympyrä-podcast: Kohti Tamperetta – Kumpi voittaa, Laine vai Rantanen?

NHL / Podcast
Joonas Korpisalo on lähellä pelikuntoa ja hänet voidaan nähdä tositoimissa Tampereella.
Kuva © Getty Images
Keskiympyrä-podcastin uusimmassa jaksossa Eemeli Aho ja Janne Kuikka käyvät läpi alkukauden tilastoyllätyksiä ja ennakoivat tulevan viikonlopun NHL Global Series -tapahtumaa Tampereella.

Käsillä on suomalaisittain mahdollisesti kauden herkullisin NHL-viikko, sillä Global Series -tapahtuma tuo Tampereen Nokia Areenalle hallitsevan Stanley Cup -mestari Colorado Avalanchen sekä vaikeahkossa tilanteessa olevan Columbus Blue Jacketsin.

Jakson pääaiheena ennakoidaan siis tulevaa viikonloppua. Millaisissa tilanteissa joukkueet kohtaavat ja mitä katsojat voivat pelillisesti odottaa? Viime visiitillä Patrik Laine ylsi aina hattutemppuun asti. Nyt vastassa on kuitenkin kauden rennosti aloittanut mutta alati vaarallinen Avalanche.

Täysin tuulesta temmattu ei ole ajatus, jossa toisessa viikonlopun otteluista voitaisiin nähdä suomalaisvahtien taisto. Joonas Korpisalon kauden avausottelu on yhä lähempänä, mutta avaako myös Justus Annunen kautensa viikonloppuna?

Podcast-duo paneutuu myös alkukauden tilastoyllätyksiin ja muihin mielenkiintoisiin nostoihin numeroista pelin sisällä. Jakson alkupuoliskon historiakatsaus nostaa esiin paitsi Gordie Howen viimeiseksi jääneen hattutempun, myös edellisen Global Series -tapahtuman Helsingissä 2018.

Hiljaisen uutisviikon annissa käsitellään muun muassa Boston Bruinsin Brad Marchandin paluuta ja Dallas Starsin ykkösvahti Jake Oettingerin loukkaantumistilannetta.

» Lähetä palautetta toimitukselle