Keskiympyrä-podcast: Ketkä ovat NHL-kauden toistaiseksi suurimmat suomalaisyllättäjät?

NHL / Podcast
Anton Lundell on ollut tärkeä pelaaja Florida Panthersille.
Kuva © Getty Images
Janne Kuikka ja Aki-Petteri Pulkkinen listasivat kuluvan kauden aikana positiivisesti ja negatiivisesti yllättäneet NHL:n suomalaispelaajat. Kaksikko ruotii myös NHL:n tähdistöottelutapahtumaa.

Keskiympyrän uutisnurkkauksessa käydään läpi muun muassa Leon Draisaitlin ja toimittaja Jim Mathesonin kylmäävä haastattelutilanne, Montréal Canadiensin uuden GM:n pestaus sekä NHL:n päätös lopettaa oireettomien pelaajien testaaminen.

Jaksossa käsitellään myös NHL:n tähdistöottelua, joka pelataan 5. helmikuuta. Jättääkö Aleksandr Ovetškin jälleen tähdistöottelun väliin? Tulisiko sääntö, jonka mukaan jokaisesta NHL-joukkueesta tulee saada edustus tapahtumaan, poistaa?

Lopuksi pöydälle nostetaan lista kolmesta tällä kaudella positiivisesti ja kolmesta negatiivisesti yllättäneestä suomalaispelaajasta.

Tämän ja kaikki muut Jatkoajan podcastit löydät Soundcloudista, iTunesista, Spotifysta, Sticheristä – ja tietysti myös Jatkoajan verkkolehden sivuilta. Kun tilaat Jatkoajan podcastit käyttämälläsi podcast-ohjelmalla, saat helpoiten aina uusimmat jaksot kuunneltavaksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle