Keskiympyrä-podcast: Ketkä NHL-pelaajat ovat vakuuttaneet uusissa seuroissaan?

NHL / Podcast
Marc-André Fleury torjuu nykyisin Minnesota Wildin paidassa.
Kuva © Getty Images
Aki-Petteri Pulkkinen ja Janne Kuikka listaavat uusimmassa Keskiympyrä-podcastin jaksossa pelaajia, jotka ovat onnistuneet uusissa seuroissaan NHL:n siirtorajan jälkeen. He nostavat esille myös pelaajia, joilla on vielä totuttelemista uusissa joukkueissaan.

Keskiympyrä-podcast käynnistyy totutusti osiolla "Tällä päivämäärällä historiassa". Tiesitkö, että 14.4.1960 Montréal Canadiensista tuli ensimmäinen ja toistaiseksi ainoa joukkue, joka on onnistunut voittamaan Stanley Cupin viisi kertaa peräkkäin?

Jaksossa jaetaan kunniaa Anaheim Ducksin pitkäaikaiselle kapteenille Ryan Getzlafille, joka on ilmoittanut päättävänsä menestyksekkään pelaajauransa tähän kauteen. Olympiakultaa, maailmanmestaruutta ja Stanley Cupia juhlinut kanadalainen saanee paitansa Honda Centerin kattoon nopeasti uran päättymisen jälkeen.

Pääaiheena juontajakaksikko käy läpi keskeisimpiä NHL:n siirtorajalla siirtyneitä pelaajia ja sitä, kuinka nämä ovat toistaiseksi suoriutuneet uusissa seuroissaan. Andrew Copp on ollut täsmähankinta New York Rangersin hyökkäysarsenaaliin, Marc-André Fleury on tuonut Minnesota Wildin maalivahtiosastolle kokemusta voittamisesta ja Claude Giroux on antanut Florida Panthersin ylivoimaan lisää tulitukea.

Jakson päätteeksi mukana kuunneltavissa on myös Audiolandin urheilupodcastaajien live-keskustelu 31.3.2022. 

Tämän ja kaikki muut Jatkoajan podcastit löydät Soundcloudista, iTunesista, Spotifysta, Sticheristä – ja tietysti myös Jatkoajan verkkolehden sivuilta. Kun tilaat Jatkoajan podcastit käyttämälläsi podcast-ohjelmalla, saat helpoiten aina uusimmat jaksot kuunneltavaksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle