Keskiympyrä-podcast : Kahden tunnin erikoisjakson valokeilassa pudotuspelit ja taklauskeskustelu — “Oilers ei voita kahdella pelaajalla”

NHL / Podcast
Tuukka Raskin Boston Bruins jatkaa unelmaa Stanley Cupista.
Kuva © Getty Images
Janne Kuikka, Heikki Mannonen ja Aki-Petteri Pulkkinen käyvät kahden tunnin erikoisjaksossa läpi NHL:n pudotuspelit ottelupari kerrallaan. Mikä on konkaripelaajien rooli pudotuspeleissä ja keitä he ovat? Miten suomalaiset ovat suoriutuneet tähän mennessä? Toisena aiheena on jääkiekon kamppailu- ja taklauspelaaminen: säilyykö laji fyysisenä?

Keskiympyrä-podcastin uusin jakso käynnistyy tutun lämminhenkisen alkutervehdyksen jälkeen vielä tutummalla uutisnurkkauksella, jossa on käsittelyssä useita aiheita.

Mitä tapahtui, Nazem Kadri? Millä NHL-joukkueella on parhaat mahdollisuudet ykkösvaraukseen? Mikä on NHL-tulokas Seattle Krakenin tilanne varaustilaisuuden suhteen? Mitä Jarmo Kekäläinen sanoi Jukka Jalosesta? Lisäksi Max Paciorettyn ja muutaman muun pelaajan loukkaantumistilanne puhuttaa.

Ensimmäinen pääaiheemme on tällä kertaa NHL:n pudotuspelisarjojen perkaaminen ottelupari kerrallaan. Kuka on onnistunut, kuka jatkaa ja kuka on alisuoriutunut? Miksi Washington Capitals putosi ja Boston Bruins jatkoi eteenpäin? Colorado Avalanche eteni myös jatkoon St. Louis Bluesia vastaan, mutta miksi ja millä syillä? Muun muassa näihin kysymyksiin pääset käsiksi kuuntelemalla kahden tunnin erikoisjaksomme.

Toisena aiheena kolmikkomme paneutuu ensimmäistä kertaa taklauskeskusteluun. Valmistaako Suomi nuoria pelaajia oikealla tavalla NHL:ään, jossa vauhti ja nopeat reaktiot tilanteisiin ovat aivan erilaisia kuin Euroopan suurissa kaukaloissa? Missä lajin taklauskeskustelu menee tällä hetkellä? Mikä on väkivaltaa ja mikä on fyysiselle lajille ominaista?

Palautetta ja kommentteja voi antaa sähköpostiosoitteeseen keskiympyra@jatkoaika.com. Toivomme, että viihdyt seurassamme. Otamme mielellämme vastaan aiheideoita juuri sinulta. 

Tämän ja kaikki muut Jatkoajan podcastit löydät Soundcloudista, iTunesista, Spotifysta, Sticheristä – ja tietysti myös Jatkoajan verkkolehden sivuilta. Kun tilaat Jatkoajan podcastit käyttämälläsi podcast-ohjelmalla, saat helpoiten aina uusimmat jaksot kuunneltavaksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle