Keskiympyrä-podcast: Käsittelyssä NHL:n koronatilanne ja kolmen ässän roskistulipalot

NHL / Podcast
Buffalo Sabresin parrakas Rasmus Ristolainen pelaa vahvaa alkukautta.
Kuva © Getty Images
Henri Muroke, Janne Kuikka, Heikki Mannonen ja Aki-Petteri Pulkkinen käsittelevät Keskiympyrä-podcastin kolmannessa jaksossa Pohjois-Amerikan tarunhohtoisen NHL-liigan koronatilannetta. Podcastissa käydään myös läpi kolmen lähtökohtaisesti pahasti alisuorittaneen joukkueen tuloksia. Joukkueiden odotettiin lähtevän kauteen pirteästi, mutta tulos on ollut heikko.

Kolmas Keskiympyrä-podcast keskittyy perkaamaan NHL:n koronatilannetta monelta eri kantilta. Miten otteluiden siirrot vaikuttavat joukkueiden edesottamuksiin? Entäpä pelaajien poissaolot? Käymme läpi myös joukkueiden tuoreet koronatilanteet. 

Jaksossa nelikko ruotii lisäksi NHL:n kolmea ässää: Ottawa Senatorsia, Buffalo Sabresia ja San Jose Sharksia. Kyseiset joukkueet ovat yrittäneet kyntää jäätynyttä maata jo jonkun aikaa.

Käymme lukijapalautteen perusteella erityisesti läpi Buffalo Sabresia, josta riittääkin keskusteltavaa. Asiaa myös esimerkiksi monilta eri kantin Evander Kanen tilanteesta, Thomas Chabot'n johtamasta Ottawan nuorisokerhosta ja Taylor Hallin merkityksestä Sabresille.

Entä missä menee Jeff Skinner? Mukana myös tuttuun tapaan Henri Murokkeen Arturs Irbe -nurkkaus.

Tämän ja kaikki muut Jatkoajan podcastit löydät Soundcloudista, iTunesista, Spotifysta, Sticheristä – ja tietysti myös Jatkoajan verkkolehden sivuilta. Kun tilaat Jatkoajan podcastit käyttämälläsi podcast-ohjelmalla, saat helpoiten aina uusimmat jaksot kuunneltavaksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle