Keskiympyrä-podcast: Jesse Puljujärven vaisu uusi alku puhuttaa: "Heikoin ominaisuus määrittelee, millä tasolla pelaat"

NHL / Podcast
Jesse Puljujärven alku Carolina Hurricanesissa on ollut vaisu ja tehoton.
Kuva © Getty Images
Janne Kuikka ja Aki-Petteri Pulkkinen perkaavat tuoreimmassa Keskiympyrä-podcastin jaksossa NHL:n ajankohtaisia aiheita. Suurennuslasin alla ovat fanikulttuuri ja pride-teemapaidoista kieltäytymiset.

Tuoreimmassa Keskiympyrä-jaksossa paneudutaan NHL:n ajankohtaisiin asioihin. Janne Kuikka ja Aki-Petteri Pulkkinen paneutuvat Patrik Laineen loukkaantumishistoriaan ja Jesse Puljujärven nuhaiseen alkuun Raleigh'ssa.

− Heikoin ominaisuus määrittelee, millä tasolla pelaat. Vahvin ominaisuus taas, miten hyvin sillä tasolla pärjäät, Kuikka lataa.

Lisäksi jaksossa tarkastellaan suurennuslasin kanssa, kuinka pride-teemapelit ja -paidat ovat jakaneet sarjassa mielipiteitä. Epistolan lopuksi luvassa myös puhetta suomalaisesta ja pohjoisamerikkalaisesta fanikulttuurista.

Tämän ja kaikki muut Jatkoajan podcastit löydät Soundcloudista, iTunesista, Spotifysta, Sticheristä – ja tietysti myös Jatkoajan verkkolehden sivuilta. Kun tilaat Jatkoajan podcastit käyttämälläsi podcast-ohjelmalla, saat helpoiten aina uusimmat jaksot kuunneltavaksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle