Keskiympyrä-podcast: Jack Eichel vapautui Buffalossa sijainneesta vankilasta − Red Wingsin tulokkaat tuovat auringon takaisin Detroitin ylle

NHL / Podcast
Moritz Seider on tehnyt vakuuttavan sisääntulon NHL-tasolle.
Kuva © Getty Images
Keskiympyrä-podcastin tämänkertainen jakso perkaa Jack Eichel -saagan viimeiset käänteet ja tarkastelee Detroit Red Wingsin lupaavaa alkukautta.

Keskiympyrä-podcast käynnistyy perinteiseen tapaan uutisnurkkauksella, jossa tapetilla ovat muun muassa tuoreimmat suomalaisuutiset, Marian Gaborikin päättynyt ura ja NHL:n ensimmäiset valmentajapotkut.

Jaksossa uppoudutaan erityisesti Jack Eichel -vaihtokaupan kolmeen voittajaan eli Buffalo Sabresiin, Vegas Golden Knightsiin ja Eicheliin itse. Eichelillä on pian edessään, tämän viikon perjantaina, kauan odotettu leikkaus, johon Sabres ei halunnut tähtipeluriaan päästää. Kuntoutumisen aikataulu on arviolta kolme kuukautta.

Detroit Red Wingsin vakuuttava alkukausi on noteerattu ja saa kaksihenkisen raadin erityismaininnan. Red Wings on keskusteluhetkellä Atlantin divisioonassa toisella sijalla. Takana on muun muassa kaksi edellistä mestaruutta voittanut Tampa Bay Lightning sekä Kanadan ylpeys Toronto Maple Leafs. Punasiipien esiinmarssia johtavat eturivistä seuran nuoret pelaajat Lucas Raymond ja Moritz Seider.

Tämän ja kaikki muut Jatkoajan podcastit löydät Soundcloudista, iTunesista, Spotifysta, Sticheristä – ja tietysti myös Jatkoajan verkkolehden sivuilta. Kun tilaat Jatkoajan podcastit käyttämälläsi podcast-ohjelmalla, saat helpoiten aina uusimmat jaksot kuunneltavaksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle