Keskiympyrä-podcast: Islanders vei titaanien taiston – Onko kenestäkään haastamaan Floridasta orastavaa dynastiaa?

NHL / Podcast
Kuikka ja Mannonen hehkuttavat Tuukka Raskin edesottamuksia.
Kuva © Getty Images
Heikki Mannonen ja Janne Kuikka käyvät läpi Keskiympyrä-podcastin 17. jaksossa NHL:n pudotuspelisarjoja. Jani Hakanpää, Teuvo Teräväinen ja Sebastian Aho olivat Hurricanesin kärkimiehiä ottelusarjassa Lightningia vastaan. Hurrikaanin vire ei kuitenkaan kestänyt loppuun saakka. Kaksikko myös povaa Artturi Lehkosta ja Leo Komarovia yllätysratkaisijoiksi.

Janne Kuikka ja Heikki Mannonen käyvät uutisnurkkauksessa läpi MM-kisoissa esiintyneen Anton Lundellin kautta ja pohtivat juuri allekirjoitettua NHL-sopimusta Florida Panthersin kanssa. NHL-otteluissa nähty yleisöryntäys herättää keskustelua, kuten myös Columbus Blue Jackets -puolustaja Seth Jonesin tuoreet sopimuskuviot.

Montreal Canadiens ja Tampa Bay Lightning ovat saavuttaneet paikan konferenssifinaalissa. Lightning kaatoi viidessä pelissä Carolina Hurricanesin ja Canadiens eteni suoraan neljässä ottelussa jatkoon kaataen Winnipeg Jetsin.

Kuikka ja Mannonen perkaavat läpi jo päättyneet ottelusarjat ja pohtivat joukkueiden tilanteita ajatellen tulevia konferenssifinaaleja.

Kaksi ottelusarjaa on nauhoitushetkellä vielä kesken. Vegas Golden Knightsin ja Colorado Avalanchen ottelusarja on nauhoitushetkellä tilanteessa 3−2 ensin mainitun eduksi. Idän sarja Boston Bruinsin ja New York Islandersin välillä ratkesi nauhoituksen jälkeen saarelaisille otteluvoitoin 4−2.

Tiiviissä lähetyksessä käydään keskustelua myös Mark Scheifelen törkeästä taklauksesta, Lightningin orastavasta dynastiasta, Taylor Hallin edesottamuksista, Barry Trotzin valmennuksesta sekä Staalin veljesten, Ericin ja Jordanin, hurjasta keväästä.

Tämän ja kaikki muut Jatkoajan podcastit löydät Soundcloudista, iTunesista, Spotifysta, Sticheristä – ja tietysti myös Jatkoajan verkkolehden sivuilta. Kun tilaat Jatkoajan podcastit käyttämälläsi podcast-ohjelmalla, saat helpoiten aina uusimmat jaksot kuunneltavaksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle