Keskiympyrä-podcast: Historian havinaa kuopatuista ja uudelleensijoitetuista NHL-joukkueista

NHL / Podcast
Kevin Dineen monen kaiholla muisteleman Hartford Whalersin paidassa.
Kuva © Getty Images
Aki-Petteri Pulkkinen ja Janne Kuikka keskustelevat tuoreimmassa Keskiympyrä-podcastissa vanhoista ja uudelleensijoitetuista NHL-organisaatioista. Uutiskatsauksessa kurkistetaan myös esimerkiksi NHL:n tapaan hankkia nuoria faneja sarjan taakse.

Tämänviikkoisen jakson "Tällä päivällä NHL:n historiassa" -osion täyttää venäläislegenda Sergei Fjodorov. 39-vuotiaasta Fjodorovista tuli vuonna 2003 sarjan vanhin voittomaalin tekijä NHL:n pudotuspelisarjan seitsemännessä ottelussa.

Uutiskatsauksessa pääestradilla esiintyvät maalivahdit: Antti Raanta ja Juuse Saros loukkasivat itseään juuri pudotuspelien kynnyksellä. Pääaiheena jaksossa keskutellaan jo edesmenneistä NHL-joukkueista. Osa organisaatioista on edelleen NHL:ssä uudella nimellä, kuten esimerkiksi Atlanta Thrashers, joka tunnetaan nykyään nimellä Winnipeg Jets.

Minkä menneen NHL-joukkueen sinä haluaisit takaisin maailman parhaaseen kiekkoliigaan?

Tämän ja kaikki muut Jatkoajan podcastit löydät Soundcloudista, iTunesista, Spotifysta, Sticheristä – ja tietysti myös Jatkoajan verkkolehden sivuilta. Kun tilaat Jatkoajan podcastit käyttämälläsi podcast-ohjelmalla, saat helpoiten aina uusimmat jaksot kuunneltavaksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle