Keskiympyrä-podcast: Alkukauden suomalaisepäonnistujat – Is it time, Jesse Puljujärvi?

NHL / Podcast
Jesse Puljujärvi (oik.) ei ole onnistunut supertähti Connor McDavidin vierellä.
Kuva © Ronald Martinez/Getty Images
Keskiympyrä-podcastin kauden kymmenennessä jaksossa Janne Kuikka, Eemeli Aho ja Aki-Petteri Pulkkinen ruotivat vaikean alkukauden pelannutta suomalaiskolmikkoa sekä World Cupin tilannetta.

Keskiympyrä-podcastin kauden kymmenennessä jaksossa Janne Kuikka, Eemeli Aho ja Aki-Petteri Pulkkinen käyvät läpi vaikeaa alkukautta pelaavien suomalaispelaajien tilanteet.

Edmonton Oilersin tähtihyökkääjä Evander Kanen loukkaantuminen tuli kuin taivaanlahjana Jesse Puljujärvelle, jolle avautui välittömästi kanadalaisen loukkaannuttua paikka Oilersin ykkösvitjassa supertähti Connor McDavidin rinnalta. Puljujärven alkukausi on ollut tehopisteiden muodossa vaisu. Nyt on viimeinen aika kysyä: is it time?

Katsomokomennus ei ole koskaan mairitteleva merkki NHL:ssä tai muussakaan urheilulajissa, ja nyt se osui valitettavasti myös Kasperi Kapasen kohdalle. Pittsburgh Penguinsin päävalmentaja Mike Sullivan istutti Kapasen katsomoon Penguinsin taapertaessa peräti seitsemän ottelun tappioputkessa. Kapasen syödessä poppareita Penguins palasi takaisin voittokantaan.

Viime kaudella huikealla tasolla esiintynyt ja Vezina-kisassa korkealle sijoittunut Nashville Predatorsin Juuse Saros on tuskaillut alkukaudella. Saros ei ole vuotanut omalla maalillaan, mutta ei ole pystynyt olemaan viime kauden kaltainen muuri, joka kannattelee sapelihampaita illasta toiseen. Saroksen torjuntaprosentti on alle 91, jota voidaan pitää pettymyksenä suomalaistähden kohdalla. 

Jakson alussa kuullaan tuttuun tapaan historianurkkaus sekä uutiset, joista World Cup -turnauksen siirtyminen ja siitä heräävä keskustelu avaavat koko jakson.

» Lähetä palautetta toimitukselle