Keskiympyrä: Aleksander Barkovin blogipaljastus ja Travis Dermottin teippipahennus – Mitä liikkui Shane Pinton päässä?

NHL / Podcast
Aleksander Barkov haluaa olla nopeampi kaukalossa.
Kuva © Getty Images
Keskiympyrä-podcastin kahdeksas jakso paketoi kuluneen NHL-viikon keskeisimmät tapahtumat. Puhetta herättävät niin Rasmus Anderssonin kuin Shane Pinton saamat pelikiellot sekä Aleksander Barkovin bloggaaminen ja sieltä paljastunut painoleikki. Lopuksi luvassa on jälleen viikon yllättäjien, pettymysten ja tähdistökentällisten nimeämiset.

Keskiympyrä-podcastin kauden kahdeksannessa jaksossa Jatkoajan toimittajat Eemeli Aho ja Antti Nikulin pureutuvat kuluneen NHL-viikon polttavimpiin puheenaiheisiin. Travis Dermottin vastarinnalle annetaan varauksetonta peukkua. Osittaista selkääntaputtelua ansaitsee myös NHL:n kurinpito, joka määräsi Calgaryn Rasmus Anderssonille neljän ottelun pelikiellon Patrik Laineen telomisesta.

Käsittelyyn pääsee myös Shane Pintoon kohdistuva vedonlyöntikohu, josta NHL langetti pelaajalle pitkän pelikiellon. Juontajat pohtivat tapauksen mahdollisia taustoja ja sen vaikutuksia pelaajan uraan.

NHL:ssä pelattiin kuluneella viikolla Frozen frenzyksi nimetty kierros, kun kaikilla sarjan 32 joukkueella oli ottelu samana päivänä. Juontajakaksikko antaa oman näkemyksensä, miten kyseistä formaattia voisi kehittää tulevaisuudessa. Tämän lisäksi jaetaan kuuma väite Golden Knightsin, Avalanchen ja Bruinsin voittoputkien jatkumisesta.

Aleksander Barkovin blogi herättää keskustelua muun muassa siitä, millaista sisältöä tämän päivän jääkiekkokuluttaja haluaa. Samaan aikaan Barkovin blogissaan jakama paljastus uudesta lähestymistavasta kauteen aiheuttaa juontajissa kummastusta.

Jakson lopuksi tarkastellaan jälleen viikon suurimpia yllättäjiä ja pettymyksiä niin pelaajista kuin joukkueista. Yhteisenä toteamuksena huomataan jälleen, että "bussin alla" on aina tilaa. Lisäksi selvitetään, kumman juontajan tähdistökentällinen suoriutui kuluneesta viikosta paremmin ja valitaan uudet kuusikot tämän viikon tähdistä.

Keskiympyrän kahdeksannen jakson sisältö:

Alkupuheet (00:00)
***
Uutiset:
Laineen päätälli ja Anderssonin pelikielto (01:31)
McDavid ja pitkäaikaisloukkaantuneet (03:19)
Kopitarin seuraennätys, Hitchcockin, Belfourin ja Tkachukin kunnianosoitukset (04:51)
Travis Dermottin kapina ja NHL:n sateenkaarisekoilu (07:00)
Shane Pinton vedonlyöntikohu (12:22) ja (34:56)
***
Viikon nostot:
Frozen frenzy – jääkiekkofanin unelma? (19:02)
Laferrieren uran ensimmäinen, hattutemppuilijat DeBrincat, Toffoli, Hartman (24:03)
Vegas, Colorado ja Boston kymppikerhoon? − Keskiympyrän jinxaukset (25:00)
***
Tulevan viikon ottelutärpit (30:39)
***
Suomalaiskatsaus:
Bloggaaja Barkovin painoleikki & Lundell (39:34)
Lehkosen ja Kotkaniemen tehoilut, Kakon rajapyykki (51:22)
Rasmus Kupari, uusi Finnish Flash (52:52)
***
Viikon yllättäjät ja pettymykset (54:50)
Viime viikon tähdistökenttien keskinäinen paremmuus puntarissa (72:40)
Uutta tähdistökenttää vara(st)amaan (79:15)

Keskiympyrä-podcastin seuraava jakso ilmestyy perjantaina 3. marraskuuta, jolloin hyökätään jälleen kuluneen NHL-viikon kuumimpien tapausten kimppuun. Lisäksi jaksossa arvioidaan, keiden meno on nousukiidossa ja keillä koneet sakkaavat. Luvassa on myös kuuntelijoiden toiveesta puhetta NHL:n parhaista puolustavista puolustajista.

Podcast-jakso on nauhoitettu torstaina 26.10.2023.

Jakso on kuunneltavissa Spotifyssa sekä SoundCloudissa.

Keskiympyrä on Jatkoajan NHL-podcast. Sarjan neljännellä tuotantokaudella pääjuontajina toimivat Eemeli Aho ja Antti Nikulin. Lisäksi kauden mittaan kuullaan tasaiseen tahtiin aiempien kausien vakioäänet Janne Kuikka, Aki-Petteri Pulkkinen ja Heikki Mannonen.

Kuulijapalautteita ja aiheideoita voi kirjoittaa Jatkoajan keskustelupalstalle Keskiympyrä-podcastia käsittelevään ketjuun, välittää Spotifyssa tai lähettää Instagramin kautta @ahon_eikka. Myös Jatkoajan somekanavat on syytä ottaa haltuun, jotta pysyt kärryillä kaikista jääkiekon käänteistä.

» Lähetä palautetta toimitukselle