Jatkoajan Talousmaisterit: Uusien areenoiden rakentaminen vaatisi rautaista Kalen otetta

LIIGA / Podcast
Suomen vanhin jäähalli Hakametsä korvataan uudella areenalla.
Kuva © Jarno Hietanen
Suomeen ollaan suunnitelemassa seitsemälle eri paikkakunnalle uutta monitoimiareenaa tai jäähallia. Jokaisella paikkakunnalla riittää kuitenkin haasteita ennen ensimmäistä kiekon tiputusta. Talousmaisterit puivat näitä haasteita ja pohtivat miltä eri hankkeet näyttävät.

Tampere, Helsinki, Turku, Jyväskylä, Hämeenlinna, Oulu sekä Lappeenranta. 

Seitsemän eri paikkakuntaa ja seitsemän eri hallia. Suurin osa vanhimpia halleja koko Suomessa. Yhteisenä tekijänä paikkakuntien välillä on, että kaikille näille on suunnitteilla uusi jäähalli.

Jos kaikki menisi putkeen, kahdeksan nykyistä Liiga-seuraa pelaa ensi vuosikymmenellä uudessa hallissa. Tampereella hanke on polkaistu jo käyntiin, mutta muilla paikkakunnilla hommat ovat vielä pahasti kesken.

Talousmaisterit, Liiga-toimittaja Tero Rantalainen sekä talousasiantuntija Matti Liljaniemi, pohtivat tämänkertaisessa jaksossa miten hallihankkeet saadaan maaliin.

Onko hankkeilla mitään onnistumismahdollisuutta ilman rautakansleri Kalervo Kummolaa

Tämän ja kaikki muut Jatkoajan podcastit löydät Soundcloudista, iTunesista, Spotifysta, Sticheristä - ja tietysti myös Jatkoajan verkkolehden sivuilta. Kun tilaat Jatkoajan podcastit käyttämälläsi podcast-ohjelmalla, saat helpoiten aina uusimmat jaksot kuunneltavaksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle