Jatkoajan Talousmaisterit: Tyhjennysmyymällä taivaaseen

LIIGA / Podcast
Ässät ja Jukurit osallistuivat tällä kaudella tyhjennysmyynteihin.
Kuva © Oskari Mäkisarka
Jatkoajan tuoreessa podcast–sarja Talousmaistereissa Tero Rantalainen sekä Matti Liljaniemi perkaavat jääkiekon talousasioita kansantajuisesti. Ensimmäisessä jaksossa selvitetään tyhjennysmyyntien järkevyyttä.

Liigan siirtotakaraja sulkeutui reilut kolme viikko sitten. Jälleen kerran sarjataulukon loppupäässä olevat joukkueet myivät parhaat pelaajansa muualle pudostuspelijunan karattua. Seurat selittävät vuodesta toiseen myyntejä talouden paikkaamisella sekä tulevaisuuden pelastamisella, mutta onko tämä todellisuudessa totta? 

Usein mietitään kuinka tyhjennysmyynneistä päästään eroon, mutta onko näissä olosuhteissa olemassa mahdollisuutta saada tyhjennysmyynnit loppumaan? Ja toisaalta onko tyhjennysmyynneissä nähtävissä myös mahdollisuuksia?

Jatkoajan Talousmaisterit on kahden viikon välein julkaistava podcast-sarja, jossa Jatkoajan Liiga-toimittaja Tero Rantalainen ja talousasiantuntija Matti Liljaniemi pureutuvat jääkiekon talousasioihin.

Tämän ja kaikki muut Jatkoajan podcastit löydät Soundcloudista, iTunesista, Spotifysta, Sticheristä - ja tietysti myös Jatkoajan verkkolehden sivuilta. Kun tilaat Jatkoajan podcastit käyttämälläsi podcast-ohjelmalla, saat helpoiten aina uusimmat jaksot kuunneltavaksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle