Jatkoajan Talousmaisterit: Pudotuspelien solidaarinen rahanjako romukoppaan ja lippujen hinnoista on turha valittaa

LIIGA / Podcast
Pudotuspeleissä on nähty kiivasta vääntöä kaukalossa, mutta myös seurojen toimistoilla.
Kuva © Arno Hämäläinen https://www.instagram.com/hockeygrapher/
Liigassa on käynnissä kiihkeä pudotuspelikevät. Seurat takovat kevään ajan rahaa kirstuihinsa, mutta myös Liiga nappaa oman osansa tästä potista.

Liigan pudotuspelit on täydessä vauhdissa puolivälierien osalta. Urheilun lisäksi seurat kamppailevat taloudellisesta menestyksestä. Mutta tuoko menestys kaukalossa myös automaattisesti menestystä taloudellisella puolella?

Liigassa on jo useamman vuoden ajan ollut käytössä tulonjako seurojen kesken. Liiga nappaa suurimman osan loppupelien lipunmyynnistä. Onko tämä jako reilua ja nykyaikainen malli hoitaa tasoittaminen? Ja mitkä ovat suurimmat haasteet seuroille myydä pudotuspeleissä hallit täyteen?

Jatkoajan Talousmaisterit Liiga-toimittaja Tero Rantalainen sekä talousasiantuntija Matti Liljaniemi selvittävät toisessa jaksossa vastauksia näihin kysymyksiin. 

Tämän ja kaikki muut Jatkoajan podcastit löydät Soundcloudista, iTunesista, Spotifysta, Stitcheristä - ja tietysti myös Jatkoajan verkkolehden sivuilta. Kun tilaat Jatkoajan podcastit käyttämälläsi podcast-ohjelmalla, saat helpoiten aina uusimmat jaksot kuunneltavaksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle