Jatkoajan Talousmaisterit: Pistäkää bisnes pyörimään kuin Lukolla ja Kärpillä – "Lukon malli on nerokas"

LIIGA / Podcast
Muiden Liiga-seurojen pitäisi ottaa mallia Lukosta.
Kuva © Arno Hämäläinen https://www.instagram.com/hockeygrapher/
Seurat yrittävät kovasti saada taloutensa käännettyä plussan puolelle, mutta keskittyminen on liiaksi urheilupuoleen. Urheilun ulkopuolisesta liiketoiminnasta olisi potentiaalia saada hyvää liiketoimintaa urheilun rahoittamiseen.

Lukko ja Kärpät. Kaksikko, joka on selvästi edellä muita Liiga-seuroja urheilun ulkopuolisessa liiketoiminnassa. Lukolla rahoitus on taattu samaan konserniin kuuluvan RTK-palveluiden ansiosta. Kärpillä taas tuloja tulee muun muassa LED-tauluista sekä kesäfestareilta.

Miksi muut seurat eivät ole keksineet lisää mahdollisia tulontekijöitä? Puuttuuko seuroista osaamista, uskallusta vai yhteen hiileen puhaltamista? Mitä tällaiset urheilun ulkopuoliset liiketoimet voisivat olla? 

Näihin kysymyksiin vastausta hakevat Talousmaisterit-kaksikko, Liiga-toimittaja Tero Rantalainen sekä talousasiantuntija Matti Liljaniemi

Tämän ja kaikki muut Jatkoajan podcastit löydät Soundcloudista, iTunesista, Spotifysta, Sticheristä - ja tietysti myös Jatkoajan verkkolehden sivuilta. Kun tilaat Jatkoajan podcastit käyttämälläsi podcast-ohjelmalla, saat helpoiten aina uusimmat jaksot kuunneltavaksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle