Jatkoajan Talousmaisterit: Koronavirus koettelee seuroja kovalla kädellä

LIIGA, MESTIS, Suomi-sarja, Muut Sarjat / Podcast
Koronaviruksen takia Liigan toiseksi viimeinen ottelukierros pelattiin tyhjille katsomoille.
Koronavirus on tuonut oman vaikutuksensa kaikkien ihmisten elämään ympäri maailman. Vaikutus on suuri myös urheiluun sekä jääkiekkoon. Talousmaisterimme käyvät uudessa jaksossaan läpi miten epidemia vaikuttaa kiekkoseurojen talouteen.

Perjantai 13. päivä maaliskuuta jää suomalaiseen kiekkohistoriaan isoin kirjaimin. Tuolla päivämäärällä jääkiekon pääsarja Liigan kausi päätettiin lopettaa kesken koronavirus-epidemian takia. Jääkiekkoliitto teki saman päätöksen omille sarjoilleen päivää aiemmin. Jääkiekkokausi Suomessa loppui kuin seinään juuri kevään kiihkeimpien pelien kynnyksellä. 

Koronaviruksesta on riittänyt paljon puhetta ja vaikutukset koskettavat kaikkien elämää. Vaikutukset näkyvät suuresti myös jääkiekkoseuroihin eri tasoilla. Varsinkin taloudellisesti seurat elävät erittäin kriittisiä aikoja. 

Talousmaisterit-kaksikkomme Liigan toimituspäällikkö Tero Rantalainen sekä talousasiantuntija Matti Liljaniemi perkaavat seurojen tilanteita läpi. Miten voimme auttaa seuroja? Mitkä seurat ovat kaikista kriittisimmissä tilanteessa? Miten seurat ja eri toimijat voivat tehdä yhteistyötä tässä haastavassa tilanteessa?

Tämän ja kaikki muut Jatkoajan podcastit löydät Soundcloudista, iTunesista, Spotifysta, Sticheristä - ja tietysti myös Jatkoajan verkkolehden sivuilta. Kun tilaat Jatkoajan podcastit käyttämälläsi podcast-ohjelmalla, saat helpoiten aina uusimmat jaksot kuunneltavaksi.

Kaikki Jatkoajan Talousmaistereiden toisen kauden jaksot:

Kaikki Jatkoajan Talousmaistereiden ensimmäisen kauden jaksot:

» Lähetä palautetta toimitukselle