Jatkoajan Talousmaisterit: Kärpät on Liigan talouspriimus, HIFK:n potentiaali hukkuu laiskotteluun

LIIGA / Podcast
Kärpät ja HIFK ovat Liigan jättiläisiä taloudellisesti.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
Taloudellisesti Liigan suurimmat seurat tulevat Helsingistä, Oulusta ja Tampereelta. Erinomaisista luvuista huolimatta erot myös kärjen kesken ovat suuria.

Jatkoajan Talousmaisterit käyvät kauden ensimmäisissä jaksoissaan läpi Liiga-seurojen taloudellisia tuloksia viime kaudelta. Ensimmäisissä jaksoissa läpi on käyty haudan partaalta nousseet sekä taloudelliset yllättäjät. Kolmannessa jaksossa kaksikkomme hyppää Liigan taloudellisten jättiläisten matkaan. 

Helsingin IFK, Oulun Kärpät sekä Tampereen Tappara ovat olleet jo vuosien ajan kotimaisen pääsarjan suurseuroja. Suuruus näkyy myös taloudellisissa tuloksissa, jossa kolmikko muodostaa kärjen. Taloudellisesti seurojen välillä on kuitenkin eroja. 

Miten Kärpät on onnistunut luomaan rahantekosammon, joka pesee muut selvästi? Tappara nojaa vahvasti urheilulliseen menestykseen, mutta mitä käy, jos menestys hiipuu? Ja miksi HIFK ei pysty nousemaan taloudellisesti talousalueensa mahdollistamalle kärkipaikalle Liigassa?

Jatkoajan Talousmaisterit kaksikko, Liigan toimituspäällikkö Tero Rantalainen sekä talousasiantuntija Matti Liljaniemi etsivät vastauksia kysymyksiin ja käyvät läpi kärkikolmikon taloudellisen tuloksen viime kaudelta.

Tämän ja kaikki muut Jatkoajan podcastit löydät Soundcloudista, iTunesista, Spotifysta, Sticheristä - ja tietysti myös Jatkoajan verkkolehden sivuilta. Kun tilaat Jatkoajan podcastit käyttämälläsi podcast-ohjelmalla, saat helpoiten aina uusimmat jaksot kuunneltavaksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle