Jatkoajan Talousmaisterit: Analyysissä haudan partaalta henkiin herännyt Ilves ja mestaruuslottopotin tarpeeseen saanut HPK

LIIGA / Podcast
Ilves ja HPK ovat nostaneet itsensä tauloudellisen haudan partaalta takaisin elävien kirjoihin.
Kuva © Arno Hämäläinen https://www.instagram.com/hockeygrapher/
Jatkoajan Talousmaisterit käyvät uuden kauden ensimmäisissä jaksoissa läpi kaikkien Liiga-seurojen edellisen kauden taloudelliset tulokset. Ensimmäisenä käsittelyyn päätyvät heikoissa kantimissa horjuneet Ilves ja HPK.

Ilveksen taloudellisesta tilanteesta on puhuttu paljon koko 2010–luvun ajan. Tilanne oli välillä erittäin kriittinen, eikä perinteisen seuran konkurssikaan ollut enää kaukana. Nyt uuden johdon mukanaan tuoma muutos on kääntänyt suunnan ja siitä osoituksena loistava onnistuminen taloudellisesti kaudella 2018–2019.

Tampereelta etelään mentäessä ongelmat ovat pysyneet samoina, vaikkakaan HPK:n tilanne ei ole ollut yhtä kriittinen kuin Ilveksellä. HPK:n osalta edellinen, mestaruuteen päättynyt kausi oli jättipotti, joka lihotti myös seuran kassaa. Onko Hämeenlinnassa kuitenkaan varaa tuuletteluun?

Jatkoajan Talousmaistereiden tuttu kaksikko, Liigan toimituspäällikkö Tero Rantalainen sekä talousasiantuntija Matti Liljaniemi, perkaavat kauden ensimmäisessä jaksossa läpi Ilveksen sekä HPK:n taloudellisen tuloksen.

Tämän ja kaikki muut Jatkoajan podcastit löydät Soundcloudista, iTunesista, Spotifysta, Sticheristä - ja tietysti myös Jatkoajan verkkolehden sivuilta. Kun tilaat Jatkoajan podcastit käyttämälläsi podcast-ohjelmalla, saat helpoiten aina uusimmat jaksot kuunneltavaksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle