Jatkoajan Talousmaisterit: Ässien kirpputori toimi ja toi tulosta

LIIGA / Podcast
Ässien ja KooKoon viime kausi oli urheilullisesti pettymys, mutta taloudellisesti tuli menestystä.
Kuva © Teemu Grönroos
Ässien, KooKoon ja KalPan pelit päättyivät viime kaudella runkosarjaan. Urheilullisesti kausi oli suuri pettymys, mutta taloudellisesti kolmikko onnistui mainiosti.

Talousmaistereiden kauden ensimmäiset jaksot ovat pyhitetty Liiga-joukkueiden taloudellisten tulosten puimiseen. Ensimmäisessä osassa käytiin läpi haudan partaalta nousseita seuroja ja nyt hypätään viime kauden taloudellisiin yllättäjiin. 

Porin Ässät, Kuopion KalPa sekä Kouvolan KooKoo löytyivät viime kauden päätteeksi sarjataulukon häntäpäästä ja pudotuspelit jäivät haaveeksi. Vaikka urheilullinen menestys oli erittäin vaatimatonta, taloudellisesti kolmikolla kulki lujaa. 

Miten on mahdollista päästä taloudellisesti hyvään lopputulokseen, vaikka urheilullisesti kausi sujuu vaatimattomasti? Onko Ässien, KooKoon ja KalPan tilanne tulevaisuuden suhteen positiivinen, kun urheilullisesti heikolla kaudellakin taloudellista voittoa tulee?

Jatkoajan Talousmaisterit kaksikko, Liigan toimituspäällikkö Tero Rantalainen sekä talousasiantuntija Matti Liljaniemi ottavat kantaa näihin kysymyksiin ja perkaavat läpi kolmikon taloudellisen tuloksen viime kaudelta.

Tämän ja kaikki muut Jatkoajan podcastit löydät Soundcloudista, iTunesista, Spotifysta, Sticheristä - ja tietysti myös Jatkoajan verkkolehden sivuilta. Kun tilaat Jatkoajan podcastit käyttämälläsi podcast-ohjelmalla, saat helpoiten aina uusimmat jaksot kuunneltavaksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle