Kevin Poulin

Maalivahtimv

Syntynyt:
12.4.1990 @ Montreal, QC, CAN
Kasvattajaseura:
Victoriaville Tigres
Varaus:
2008 New York Islanders 5. kierros #126
Sopimus:
2016
  • Maa
    CAN
  • Ikä
    v.
    33
  • Pituus
    cm
    186
  • Paino
    kg
    94
  • Käsi
    L

Ura

Poulin pelasi kaudet 2006-10 Victorianville Tigresissa QMJHL:ssä. New York Islanders varasi hänet vuonna 2008 viidennellä kierroksella numerolla 126. Poulin siirtyi NY Islandersin organisaatioon syksyllä 2010 ja on pelannut pääasiassa farmijoukkue Bridgeport Sound Tigersissa. Poulin ei ole vakuttanut saamissaa näyttöpaikoissa Islandersin paidassa, ja on joutunut Jevgeni Nabokovin loukkaantumisten myötä jopa kykyihinsä nähden hieman liian suureen rooliin.

Vahvuudet

 

Poulin on erittäin urheilullinen ja hänellä on hyvä harjoittelumotivaatio. Poulin on isokokoinen ja hyvin liikkuva maalivahti. On pystynyt pelaamaan junioreissa ja farmitasolla hyvin tasaisesti koko uransa.

Heikkoudet

 

Poulinin on ollut vaikea pelata maltillisesti ja hän sortuu usein ylipelaamiseen. Torjunta-asento hajoaa helposti. Päästää usein helppoja maaleja pienestä kulmasta. Ei ole pystynyt pelaamaan tasaisesti NHL:ssä.

Rooli

 

Poulin ei ole onnistunut näyttämään parastaan vielä Islandersissa, mutta hänellä on potentiaalia vähintään hyväksi kakkosmaalivahdiksi NHL:ssä.