Cory Conacher

Keskushyökkääjäkh

Syntynyt:
14.12.1989 @ Burlington, ON, CAN
Kasvattajaseura:
Burlington MHA
Varaus:
Ei varausta
Sopimus:
2020
 • Maa
  CAN
 • Ikä
  v.
  30
 • Pituus
  cm
  173
 • Paino
  kg
  80
 • Käsi
  L

Ura

Pienikokoinen Conacher pelasi neljä vuotta yliopistokiekkoa ilman varausta, mutta vakuuttavat otteet ja lukuisat palkinnot toivat hänelle AHL-sopimuksen loppukevääksi 2011. Hän pelasi AHL:ää kahdessa eri seurassa seitsemän ottelua ja ECHL:ää kolme ottelua.

Kesällä 2011 Conacher solmi yksivuotisen sopimuksen AHL-seura Norfolk Admiralsin kanssa, ja pelasi todella vahvan kauden. Hän oli koko liigan toisiksi paras pistemies ja oli isossa roolissa Norfolkin voittaessa Calder Cupin ensimmäistä kertaa seurahistoriansa aikana. Conacher valittiin pudotuspelien arvokkaimmaksi pelaajaksi. Hänet palkittiin jo maaliskuussa kaksivuotisella kahden suunnan sopimuksella Tampa Bay Lightningin kanssa.

Työsulun ajan Conacher pelasi AHL:ssä Syracuse Crunchissa, mutta nostettiin ylös heti NHL-kauden alettua. Conacher pääsi pelaamaan ensimmäisen NHL-ottelunsa tammikuussa 2013, ja viimeisteli heti tehot 1+1.

Hieman yllättäen Conacher joutui siirtorajalla kaupatuksi. Matka jatkui Ottawaan vaihdossa maalivahti Ben Bishopiin. Nuoren hyökkääjän meno hiipui hiljalleen uudessa joukkueessa ja lopulta Buffalo Sabres poimi hänet ilmaiseksi waiver-listalta maaliskuussa 2014. Conacher väläytteli Sabresissakin, mutta epätasaiset otteet eivät tuoneet jatkosopimusta, vaan NY Islanders tarjosi Conacherille yhden kauden sopimuksen kesällä 2014.

Vahvuudet

Nopea ja taitava kiekon kanssa, ei koostaan huolimatta pelkää mennä lujaa tilanteisiin.

Heikkoudet

Pieni koko tuottaa väistämättä ongelmia. Kadottanut itseluottamustaan hyvin alkaneen ensimmäisen kauden jälkeen.

Rooli

Kakkos- tai kolmoskentän laituri.