David Sklenička debytoi Jokereiden kokoonpanossa, kun Lokomotiv Jaroslavl saapuu Arenalle vierailulle

KHL / Ennakko
Kauden aiemmat Arenalla nähdyt kohtaamiset ovat päättyneet Jaroslavlin voittoon. slavlilaisten juhliin.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
Joukkueet ovat kohdanneet aiemmin tällä kaudella kahdesti Helsingissä ja kerran Jaroslavlissa. Vierasjoukkue on voittanut kauden jokaisen aiemman välienselvittelyn. Tšekkiläispuolustaja David Sklenička pelaa uransa ensimmäisen KHL-ottelun Teemu Erosen vierellä kolmannessa pakkiparissa.

Helsinkiläiset lähtevät viiden ottelun voittoputkessa illan otteluun voitettuaan edellisen Dinamo Moskova -vierasottelun jatkoajan jälkeen luvuin 1–2. Janis Kalnins torjui maalinsuulla ottelussa ja on tänäänkin maalissa 11. peräkkäisessä ottelussaan. 

Kotijoukkueen sairastuvalla on kolme pelaajaa: puolustaja Oliver Lauridsen sekä hyökkääjät Nicklas Jensen ja Saku Mäenalainen. Terveenä sivussa illan ottelusta ovat hyökkääjä Ahti Oksanen sekä puolustaja Tommi Kivistö

Jaroslavlilaiset taasen lähtevät kahden ottelun voittoputkessa kohti Helsinkiä. Molemmat kamppailut ovat päättyneet varsinaisen peliajan jälkeen joko jatkoajalla tai voittomaalikilpailussa. Kymmenestä aiemmasta ottelusta vieraat ovat napsineet kuusi kahden pisteen pottia. 

Lokomotivin edellisessä Dinamo Minsk -vierasottelussa kokoonpanosta oli sivussa hyökkääjä Anton Lander sekä puolustaja Jakub Nakladal, joiden pelaaminen areenalla on epävarmaa. Helsinkiin varmuudella ei matkusta hyökkääjä Stepan Sannikov.

Jokerit löytyy läntisen konferenssin sarjataulukosta sijalta neljä, ja illan vierasjoukkue majailee neljän pisteen päässä seitsemäntenä. Lokomotiv on kuitenkin pelannut kaksi ottelua helsinkiläisiä enemmän. 

Jokereiden kokoonpano illan ottelussa: 

6 Jesse Joensuu – 93 Peter Regin (C) – 21 Brian O'Neill
19 Veli-Matti Savinainen – 27 Petri Kontiola – 48 Henri Ikonen
25 Henrik Haapala – 37 John Norman – 11 Steve Moses
41 Antti Pihlström – 22 Mika Niemi – 12 Marko Anttila (A)
72 Aleksi Halme

44 Mikko Lehtonen – 51 Alex Grant
50 Viktor Lööv – 18 Sami Lepistö (A)
42 Teemu Eronen – 90 David Sklenička

98 Janis Kalnins (31 Antti Niemi)

» Lähetä palautetta toimitukselle