Alkukauden järkevin ottelu käydään HIFK:n ja K-Espoon välillä – kohtaavat toisensa perjantaina Naisten Liigassa

Naisten Liiga / Ennakko
HIFK:n ja K-Espoon ensimmäinen kohtaaminen kuluvalla kaudella ratkeaa maalivahtipeliin.
Kaksi joukkuetta ilman pistemenetyksiä Naisten Liigassa. Perjantai-iltana vähintään toinen joukkue joutuu jäämään ilman täyttä pistepottia.

HIFK ja Kiekko-Espoo ovat matkanneet Naisten Liigassa voitoista voittoihin täydellä pistemäärällä. Perjantai-iltana joukkueet kohtaavat toisensa ensi kertaa tällä kaudella, kummankin joukkueen vahvistuttua entisestään viime kaudesta.

Ottelusta on luvassa tiukka ja vähämaalinen, joka on molemmille joukkueille aivan uutta ja vierasta. Niin espoolaiset kuin helsinkiläiset ovat saaneet juhlia tehtyjä maalia useita kymmeniä kertoja jo kahdeksan ensimmäisen ottelun aikana tällä kaudella. 

Pistepörssin kymmenen parhaan joukossa on yhteensä yhdeksän pelaajaa näistä kahdesta joukkueesta, kuusi K-Espoosta ja kolme HIFK:sta. Illan ottelun jälkeen järjestys tuskin tulee muuttumaan, sillä pisteilottelu jää tästä kamppailusta pois. 

Taistelu tulee ratkeamaan maalivahteihin, sillä jää on täynnä maalintekijöitä. HIFK:n maalille luistelee todennäköisesti Iina Kuusela, jonka torjuntaprosentti on neljän ottelun jälkeen huima 98,7. 

Seuraa Heitä

Matilda Nilsson #97 |

Hyökkääjä

Nilsson on jatkanut maalitehtailuaan siirryttyään Kuopiosta Helsinkiin. Yhteinen sävel on löytynyt ketjukaveri Michaela Pejzlovan kanssa.

Kiira Yrjänen # | Suomi N

Hyökkääjä

Edellisellä kaudella nakutti Team Kuortaneen riveissä 24 pistettä. Kiekko-Espoon paidassa pisteitä on kertynyt 23 vain kahdeksassa ottelussa.

» Lähetä palautetta toimitukselle